אתמול (שני) שברה הקבוצה את שיא הנקודות של קבוצה בליגה הלאומית אי פעם, הבטיחה חזרה מרשימה לליגת העל ארבעה מחזורים לסיום העונה, והשיקה קמפיין גיוס סוער לעמותת הכחולה עם יעד שאפתני של 5 מיליון שקלים לעונה הבאה.

לצד החגיגות על המגרש, במועדון כבר מסתכלים קדימה עם השקת קמפיין ההצטרפות לעמותת הכחולה, שמטרתו לגייס 5 מיליון שקלים – סכום שיא שיעלה על הגיוס הקודם בליגת העל, שעמד על 4 מיליון שקלים.הקמפיין, שהושק רשמית אתמול, כבר רשם הצלחה מסחררת: תוך 24 שעות הצטרפו 500 אוהדים לעמותה וגייסו 1.5 מיליון שקלים, מה שמעיד על האהבה העצומה של הקהל הכחול.

בין ההטבות המיוחדות למצטרפים עד 10 ביוני: חולצת רטרו בלעדית, שזהותה טרם נחשפה, שתוענק למצטרפים למסלולי כסף וזהב בלבד. המועדון הכריז כי יציע העידוד בעונה הבאה ימוקם ביציע המזרחי של אצטדיון המושבה, כשאוהדים יכולים לרכוש מנויים גם ליציעי הכסף והזהב, שצפויים להפוך ל"סולד אאוט" תוך שבועות, לפי הערכות המועדון. מחירי המסלולים כוללים:

  • מסלול כחול: 1,500 שקלים (1,200 שקלים לחברות בעמותה + 300 שקלים למנוי).
  • מסלול כסף: 2,200 שקלים, כולל מנוי ליציע הכסף.
  • מסלול זהב: 9,900 שקלים, המקנה שני מנויים לתא הזהב המשודרג, שיציע חוויית אירוח משופרת בעונה הבאה.