חדשות

גם קרעי מצטרף למתקפה: "יעקב ברדוגו – עסקן כוחני, לא ימין"

שר התקשורת קרעי תקף את פרשן ערוץ 14 ברדוגו בפוסט חריף: "עסקן כוחני המונע מאינטרסים אישיים". הצטרף לביקורת של השרים לוין וזוהר שהאשימו את ברדוגו באיומים ודרישות אישיות.

השר שלמה קרעי/ צילום יונתן זינדל/ פלאש 90
השר שלמה קרעי/ צילום יונתן זינדל/ פלאש 90 | צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

שר התקשורת שלמה קרעי הצטרף היום למתקפה הגוברת מצד שרים בכירים בליכוד נגד פרשן ערוץ 14 יעקב ברדוגו. בפוסט חריף שפרסם ברשתות החברתיות, כינה קרעי את ברדוגו "עסקן כוחני" וטען כי הוא אינו מייצג את הימין אלא את האינטרסים האישיים שלו בלבד.

"יעקב ברדוגו לא מייצג את הימין – הוא מייצג את עצמו. עסקן כוחני שמנסה לנהל את המדינה בהתאם לאינטרסים האישיים שלו," כתב קרעי בפוסט הנוקב. הוא המשיך והביע תמיכה בשר המשפטים יריב לוין: "חברי שר המשפטים, אל תירא ואל תחת! האיומים, הלחצים, והשקרים – מוכרים וידועים. אבל אנחנו לא נרתעים."

התבטאויותיו של קרעי מגיעות לאחר שמוקדם יותר טען שר המשפטים יריב לוין בראיון לרדיו גלי ישראל כי ברדוגו דרש ממנו דרישות אישיות והשמיץ אותו באופן שיטתי ואובססיבי. גם שר התרבות והספורט מיקי זוהר הצטרף למתקפה והצהיר כי נתקל בעצמו "בתופעת האיומים מבעל האינטרסים יעקב ברדוגו שמהלך אימים על נבחרי הימין באופן בזוי".

יריב לוין תוקף את ברדוגו: "משמיץ שיטתי ואובססיבי"

קרעי לא חסך בהאשמות והוסיף: "לא נבחרנו כדי לרצות פרשנים עם מיקרופון – אלא כדי לשרת את עם ישראל ולתקן את העיוותים במערכות המשפט והתקשורת. לא נעצור בגלל ברדוגו אחד." הוא אף רמז כי ברדוגו עתיד לפנות את חיציו גם כלפי ראש הממשלה: "היום הוא משמיץ ומטנף את אוהבי ראש הממשלה, ומחר הוא יעשה זאת גם לראש הממשלה עצמו. בלי למצמץ."

גם שר התרבות מיקי זוהר, יצא כנגד יעקב ברדוגו, וחשף כי גם הוא נתקל בהתנהלות מסוג זה מכיוון הפרשן. זוהר הסביר: ""מחזק את ידיו של חברי שר המשפטים יריב לוין שמוביל בעוז את הרפורמה החשובה לתיקון מערכת המשפט ומתמודד עם איומים מבית ומחוץ. כמו שרים נוספים, גם אני נתקלתי בתופעת האיומים מבעל האינטרסים יעקב ברדוגו שמהלך אימים על נבחרי הימין באופן בזוי".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

8
7
מעניין שה"ימין על מלא מלא" מעלה פוסטים
06.05.25

בזמן שמהאופוזיציה פנו ליועמ"ש ולמשטרה לפתוח בחקירה. זה בכלל לא נראה כמו עוד כשכוש בכלב של ה"מלא מלא"

6
מה "ימין" ב"מלא מלא"?
06.05.25

תיאוקרטיה? זה ימין?

5
שלום
06.05.25

אבי אתם לא מבינים את האירוע... הוא שליח של ביבי לעשות את העבודה המלוכלכת .. מצד אחד-ביבי מונע מהשרים לקדם מהלכים ( רפורמה משפטית ועוד ) ואז שולח את ברדוגו להיכנס בהם למה הם לא עושים את זה... זו היתה דרכו של השמאלן תמיד ולכן הוא 30 שנה חזק בעניינים...

1
מי אתם בכלל??
06.05.25

ביבי לא שמאלן. הוא ימין קלאסי. הורס את המדינה ומתבכיין שאחרים אשמים. השמאלנים שבנו את המדינה לחמו בגבורה בכל 40 שנות הראשונות של המדינה. לעולם לא שמענו את רבין, דיין, או יגאל אלון מתבכיינים שכולם לא בסדר. ב67 ניצחנו ב 6 ימים, ב 73 ניצחנו ב 28 יום. עמדנו מול צבאות שהיה להם חייל אוויר ולא מול ארגון טרור קיקיוני וניצחנו. ניצחנו כי היתה הנהגה שבעצמם היו לוחמים, לא משתמטים. ניצחנו לא בזכות עונשים מגוחכים של פיתות ומקלחות, אלא בזכות טקטיקה צבאית ואסטרטגיה. למרות הניצחונות מנהיגי השמאל לקחו אחריות על דברים שקרו במשמרת שלהם והתפטרו- גולדה על יום כיפור, רבין על כספי אישתו בחול. אל תשווה בין הנהגת הימין הכושלת להנהגת השמאל שבזכותה לצה״ל היה שם בכל העולם. אה והשמאלנים לעולם לא תקפו את הרופאים, משלמי המיסים, המילואימניקים, הצבא, השב״כ, והשופטים.