מסעדת קומראן, המסעדה עם האוכל והאווירה מהטובים בתל אביב, משיקה מנות ספיישל חדשות – שאלו ביניהן שייבחרו ע"י הקהל ייכנסו לתפריט הקבוע. כן כן מה ששמעתם, אתם מגיעים לטעום מהמנות, ולפי הפידבקים שלכם יוחלט האם הן יכנסו לתפריט.
מסעדת קומראן התל אביבית הפכה בשנים האחרונות למוסד של ממש ונחשבת לאחת המסעדות הפופולריות בישראל, שמושכת אליה סועדים מכל רחבי הארץ. כמסעדת שף כשרה, היא מציעה לא רק אוכל מעולה בניצוחו של השף מושיק רוט, אלא חוויה שלמה עם אווירה שמחה וייחודית, דיג'יי ומוזיקה בכל ערב, ושירות מוקפד.
החל משעות הערב המאוחרות, האווירה במקום נהפכת לשמחה ותוססת, עם צוות רקדניות מעולות, מבערי אש וחבורת ברמנים וברמניות שעולים לרקוד על שולחנות.
כעת לקראת האביב, המסעדה מציגה מנות חדשות שיוגשו לתקופה מוגבלת של חודש. האהובות ביותר על הסועדים ייכנסו לתפריט הקבוע. הנה מה שמחכה לכם: בְרוסְקטַה טונָה אָדומָה – טרטר טונה אדומה על לחם קלוי עם חציל איולי פלפל שחור, עגבניה בצל, שאלוט וצ'ילי ירוקסָ.
סשִימֵי דָג וְאָבוקדו – פרוסות דקות של אינטיאס טרי על מצע אבוקדו וגספצ'יו מלפפונים עם גרידת לימון ושמן בזיליקום. ניוקי פורציני – ניוקי תפוחי אדמה ברוטב פטריות פורצ'יני עם פטריית מלך היער אספרגוס ובר ים. ספגטיני מפורק – ספגטיני ברוטב אליולי – פיטרוזליה על מצע רוטב עגבניות מוגש עם דניס מפורק.

שוק אווז – שוק אווז בבישול ארוך מוגש עם תפוחי אדמה מוקרמים וירקות שורש צלויים. כמובן שמעבר למנות הספיישל, בתפריט של קומראן תמצאו מנות מעולות של דגים, בשר ואפילו סלטים מרעננים.
קינוח שישאיר אתכם עם פה פתוח
קומראן מציגה גם קינוחים חדשים שאתם עומדים להתעלף מהם. הקינוח שכבש את ליבי במקום הראשון הוא תות פָטִיסִיְיר – קרם פטיסייר עם ריבת פירות יער תותים ממשק אריאל מרנג וסורבה תות. בכל ביס לא תאמינו שהקינוח המופלא הזה הוא פרווה.
קינוחים נוספים שתמצאו בתפריט: מֵטִיל זָהָב – מוס אספרסו אוורירי עם קרמל מלוח ופולי קקאו גרוס מצופה שוקולד וזהב k24Hand Moshik – קרם אגוזי לוז כדורי רפאלו מקרון תות קוביות פאדג' ותותים ממשק אריאל.

Pillow – כרית מבצק פילו במילוי קרם פיסטוק מעוטרת בוורדים מיובשים ורוטב פיסטוק-שוקולד לבן. החידושים הקולינריים שמציעה קומראן הן חלק מהתפריט המתחדש שלה, והן יעברו מבחן אמיתי בטעמם של הסועדים. אלו שיזכו לפופולריות ויתפסו מקום של כבוד בלב הלקוחות, ייכנסו לתפריט באופן קבוע.
כל זאת כחלק מהשאיפה המתמשכת של המסעדה להפתיע ולהעשיר את החוויה הקולינרית שהיא מציעה, תוך שמירה על איכות גבוהה וחדשנות בכל יצירה קולינרית.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים