שר המשפטים יריב לוין טען היום (שלישי) כי פרשן ערוץ 14 יעקב ברדוגו דרש ממנו דרישות אישיות, והשמיץ אותו באופן שיטתי ואובססיבי. את הדברים אמר בראיון לפתחי וזימרי ברדיו גלי ישראל.

"מגיע אליי אדם ודורש ממני דרישות אישיות, שאף אדם הגון לא היה מסכים לקבל אותם, ואומר שאם לא תענה לדרישות האלה – אני לא רוצה להשתמש במילה שהוא אמר ביחס למה שהוא התכוון לעשות לי" אמר לוין.

יעקב ברדוגו (צילום: יונתן זינדל/פלאש 90)

 "הלחצים שמופעלים עליי הם אדירים"

השר המשיך: "אני אומר דברים קשים ועצובים, ממקום של אדם שנאבק כל חייו, לעולם לא סטיתי מהדרך, גם כשהייתי כמעט לבד, גם כשקשה. גם עכשיו אין סום סיכוי שמישהו יזיז אותי מדרכי, והלחצים שמופעלים עליי הם אדירים. אבל אני אומר לכם בצורה ברורה מאוד. בגלל עניינים אישיים, הוא משמיץ אותי באופן שיטתי, אפילו אובססיבי, מעל כל במה, בכל יום, בצורה שבה בינה לבין המציאות אין שום קשר. אני חושב שזה לא מכובד, זה לא ראוי".

עוד טען כי "זה עוזר מאוד בעיקר לאדם אחד, מי שמכנה את עצמו נשיא בית המשפט העליון". "הוא מאושר, תאמינו לי" סיכם. "זה בדיוק מה שהוא רוצה, שיחלישו אותי מבפנים".