חדשות טלוויזיה

הסוף לשמועות: הפאנליסט שנעדר חזר לערוץ 14

חודש אחרי הפיצוץ באולפן, במהלכו הוא נאלץ לנטוש באמצע שידור, פאנליסט הפטריוטים ומגיש ערוץ 14, איתמר פליישמן, חזר לתכנית ושם סוף לשמועות

אולפן ערוץ 14 (אולפן ערוץ 14 (צילום: ערוץ 14))

חודש אחרי העימות בינו לבין מגיש תכנית 'הפטריוטים', ינון מגל, הפאנליסט ומגיש ערוץ 14 איתמר פליישמן חזר אמש לאולפן ושם סוף לשמועות על נתק בינו לבין הנהלת הערוץ.

אמש, שעות לפני שידור התכנית, דווח כי פליישמן החליט לא להשתתף יותר בתכנית בעקבות העימות החריג בינו לבין פרופסור משה אליה הכהן, במהלכו הוא התעמת גם עם המגיש ינון מגל ונטש את האולפן. פליישמן מצידו הסביר את ההיעדרות בכך שהוא היה "צריך קצת שקט".

מי שהגיב בעוקצנות לדיווחים על סכסוך בתכנית, הוא הפאנליסט יותם זמרי, שאמר: "תראה מה זה תקשורת הישראלית. אני מאושר שפליישמן פה. היום אחרי הצהריים יצאה כתבה, 'סכסוך מטורף בפטריוטים, פליישמן וינון לא מדברים'. היה ברור שברגע שזה יצא בתקשורת הישראלית, זה ייפתר".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2
רן
06.05.25

שאלוהים ישלם לכל חבורת הרעל הזו , אמן ואמן

הצטרפו אלינו