חדשות

גם אחרי החשכה: שריפות נוספות פורצות ברחבי הארץ

שריפות נוספות פורצות ברחבי הארץ, כולל באזור חמרה שבבקעת הירדן ונווה אילן סמוך לחריש. כוחות כיבוי גדולים פועלים, עם חשד להצתות מכוונות. ההתפשטות נמשכת גם לאחר החשכה.

(קרדיט דוברות כבאות והצלה)

למרות שעות הערב המאוחרות, גל השריפות בישראל נמשך: מוקדי אש חדשים זוהו בשטח, וביניהם שריפה גדולה בין חמרה שבבקעת הירדן להר כביר. לפי דיווחים מהשטח, אופן הבעירה וכיוון הרוח מעלים חשד להצתה מכוונת מצד תושבים ערבים מהכפרים הסמוכים.

WhatsApp Video 2025-04-30 at 21.33.53
WhatsApp Video 2025-04-30 at 21.33.53| צילום: השריפה באזור בקעת הירדן, צילום: אלחנן גרונר.

במקביל, כוחות כיבוי גדולים הוזעקו גם לאזור נווה אילן, שם אותר מוקד שריפה חדש הסמוך לעיר חריש. הלחימה באש נמשכת במלוא העוצמה גם בלילה, כאשר הרוחות ממשיכות להגביר את פוטנציאל ההתפשטות של הלהבות.

החשד להצתות מכוונת נלקח גם הוא בחשבון בדיונים האחרונים שבוצעו בדרגים בכירים, וכוחות משטרה וכיבוי נערכו בהתאם.

מערך הכבאות וההצלה נערך ללילה מורכב ומתוח, עם צוותים פרוסים ברחבי הארץ בניסיון לבלום את גל האש שפרץ בעשרות מוקדים. גורמי ביטחון ממשיכים לבחון את החשד להצתות מכוונות ברקע לאירועים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

1 תגובות
1
משה
30.04.25

מי שמנסה להצית ירי על מנת, זה נסיון לרצוח יהודים.

הצטרפו אלינו