יום הזיכרון תשפ"ה בסרוגים. כבכל שנה נערך מטס המבנה החסר מעל בית העלמין הצבאי בהר הרצל בירושלים ומעל אנדרטת חללי חיל האוויר בהר הטייסים.
המבנה החסר, הוא מבנה של ארבעה מטוסי הקרב – השנה היו אלה F-15 (בז) הטסים מעל שמי ירושלים, כשמעל הר הרצל אחד המטוסים נפרד מהמבנה, כסמל לנופלים שאינם איתנו. המטס מתבצע בדיוק בשניות האחרונות של הצפירה בשעה 11:02 ובסרטון ניתן לשמוע את סיום הצפירה ואז את מנועי המטוסים.
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
נזכיר כי כמו בשנה שעברה, גם השנה לא יתקיים מטס חיל האוויר ביום העצמאות, בשל העומס על חיל האוויר הקשור למלחמה. עם זאת יתקיים מטס המסוקים מעל בית הנשיא בטקס החיילים המצטיינים. ארבעה מסוקים: שני ינשופים (בלק הוק) ושני פתנים (אפאצ'י) יחלפו מעל בית הנשיא בבוקר יום העצמאות, כדי להצדיע לעשרות החיילים המצטיינים.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
זה f35i
לא f15
11:53 30.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זה f35i
לא f15
11:53 30.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר