יובל רפאל מופיעה עם השיר "אין לי ארץ אחרת" של אהוד מנור. ביום העצמאות ה-77 למדינת ישראל יעלה משדר מיוחד. מופע מחווה מרגש לאהוד מנור בשם "ברית עולם", במלאת 20 שנה לפטירתו. המופע ישודר בכאן 11 לאחר מהדורת החדשות, בהנחיית רבקה מיכאלי ורוני קובן. המופע יציג ביצועים מחודשים לשירי מנור, שהפכו לסמלי התרבות הישראלית.
צפו בביצוע של יובל רפאל לשיר "אין לי ארץ אחרת":
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
כוכבי ישראל על במה אחת
במופע ישתתפו מיטב האמנים: יובל רפאל, נציגת ישראל לאירוויזיון 2025, לצד אמיר דדון, אלון עדר, נונו, רונה קינן, שלומי שבן, עלמה גוב, אבנר גדסי, שולי רנד, בועז שרעבי ו"הפרויקט של תמרי". כל אמן יביא פרשנות אישית לשירים כמו "אין לי ארץ אחרת", "ברית עולם" ו"הלוואי", שכתב מנור והפכו לפסקול לאומי.
יובל רפאל ב"אין לי ארץ אחרת"
יובל רפאל, שזכתה בתוכנית "הכוכב הבא" ותבצע באירוויזיון את השיר "New Day Will Rise", תופיע בתחרות הבינלאומית בחודש הבא. התוכנית שתתארח בבאזל, שוויץ, תשים את ישראל ואת רפאל במוקד תשומת לב עולמי. כזכור, שנה שעברה עדן גולן, נציגת ישראל באירוויזיון 2024 התמודדה עם קריאות בוז מהקהל. היחס הבוטה נובע מהמלחמה בעזה, ומופנה על ידיד תומכי פלסטין.
יובל רפאל תבצע במופע גרסה מחודשת ומרגשת ל"אין לי ארץ אחרת". השיר, שנכתב על ידי מנור כתגובה למות אחיו במלחמת ההתשה, הוא המנון של תקווה ומחויבות לישראל. ביצועה של רפאל צפוי להוסיף ממד עכשווי למילים הנצחיות.
חגיגה תרבותית של מורשת מנור
המופע הוא חלק מפרויקט רחב של כאן, הכולל אלבום מחווה ומצעד שירים ברדיו גימל, שנועד להנגיש את יצירתו של מנור לדורות חדשים. השידור ישלב קטעי ארכיון של מנור, שיחזירו את קולו אל הקהל. זו הזדמנות לחגוג את המילים שחיברו דורות ולצפות בביצועים שמביאים רוח חדשה לקלאסיקות.
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים