חדשות

רוצחיו של יגאל יהושע בלינץ' האכזרי בלוד הורשעו במעשה טרור

כ-4 שנים אחרי הרצח: בית המשפט המחוזי בלוד הרשיע בעבירה של מעשה טרור את המחבלים שהשתתפו בלינץ' בו נרצח יגאל יהושע הי"ד בלוד בזמן מבצע שומר חומות

(יגאל יהושע (באדיבות המשפחה))

בית המשפט המחוזי בלוד הרשיע היום (שני) שמונה מחבלים אשר השתתפו בזמן מבצע שומר החומות, בלינץ' האכזרי בלוד בו נרצח יגאל יהושע הי"ד.

כזכור, עשרות ערבים תקפו את רכבו של יגאל באבנים, יגאל נפצע קשה מאבן בראשו וכעבור מספר ימים מת מפצעיו. שבעה מהמחבלים הורשעו בעבירה של מעשה טרור של גרימת חבלה בכוונה מחמירה ומחבל נוסף בעבירת טרור אחרת.

"מצפים שבית המשפט יגזור את העונש המקסימלי"

מי שליווה את אחיו של יגאל במהלך הליך ההרשעה, היה עו"ד חיים בלייכר מארגון חוננו שמסר בתגובה לפסק הדין: "המחבלים הקימו חסם אבנים ובדקו מי יהודי ותקפו את יגאל באכזריות באבנים. מדובר באירוע קשה של רצח יהודי רק בשל היותו יהודי"?

עורך הדין הוסיף וטען: "אנו מצפים כי בית המשפט יגזור את העונש המקסימלי הקבוע בחוק נגד הפורעים בכדי ליצור הרתעה ולהבהיר כי אירוע חמור כזה לא יחזור".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

הצטרפו אלינו