מבזקים
סרוגים

יחידת החילוץ המיוחדת הוקפצה לסייע בשריפה בבית שמש

השריפה בבית שמש: לוחמי היחידה המובחרת 'סיירת אלון' וגדוד קדם של חטיבת החילוץ הוקפצו לסיוע במאמצי פינוי היישובים אשתאול, בית מאיר ומסילת ציון

כ"ה ניסן התשפ"ה
יחידת החילוץ המיוחדת הוקפצה לסייע בשריפה בבית שמש
יחידת החילוץ המיוחדת הוקפצה לסייע בשריפה בבית שמש צילום: (צילום: אייל מרגויל/פלאש 90)

לוחמי היחידה המובחרת בחטיבת החילוץ 'סיירת אלון', וגדוד קדם של חטיבת החילוץ הוקפצו לסיוע במאמצי פינוי היישובים בעקבות השריפה באזור בית שמש, בשיתוף פעולה עם כוחות של מחוז ירושלים והמרכז של פיקוד העורף.

התראת חירום לפינוי ישובים

מוקדם יותר המשטרה החלה בפינוי תושבים מהיישובים אשתאול, בית מאיר ומסילת ציון, לאחר שהופצה התראת חירום על ידי פיקוד העורף לבקשת המשטרה.

למרות כאבי הגב, נתניהו הגיע לחפ"ק השריפה בבית שמש
למרות כאבי הגב, נתניהו הגיע לחפצילום: למרות כאבי הגב, נתניהו הגיע לחפ

כביש 38 (שער הגיא–בית שמש) נפתח ונסגר לסירוגין, כביש 44 (נחשון–תרום) חסום עד להודעה חדשה וכביש 6 נפתח לתנועה.

כוחות חטיבת החילוץ של פיקוד העורף, צוותי כיבוי אש וכבאיות של חיל האוויר ואגף הטכנולוגיה והלוגיסטיקה, יחד עם כלי טיס המעניק תמונה אווירית, מסייעים בשעות האחרונות במאמצים לכיבוי השריפות באיזור השפלה וירושלים.

אשתאול בית שמש סיירת אלון שריפה