פסאדור: חגיגת בשרים ברזילאית בלב תל אביב
פסאדור - חוויה קולינרית מעוררת חושים המתאימה בדיוק לאוהדי הבשר. המסעדה מציעה טעימות של 10 מנות של בשר בשיטות בישול וצלייה שונות. לא לפספס

פסאדור, מסעדת בשרים היא לא עוד מקום לאכול, היא חוויה קולינרית מעוררת חושים שמזמינה את אוהבי הבשר למסע מענג של טעמים עשירים, בשרים מובחרים ואווירה תוססת ומלאת חיים.
המסעדה החדשה מבית היוצר של היזם רן דור-חי, המוכר היטב בעיר. דור-חי, אשר עומד גם מאחורי ההצלחות של הוויסקי בר מוזיאון, אוסקר ווילד, קולולו ולאגר & אייל.
החוויה הקולינרית מקבלת טוויסט ייחודי בזכות הפסאדור – תפקיד מסורתי שמגיע מהתרבות הברזילאית. הפסאדור, מגיש בשרים מיומן, האחראי על חיתוך והגשת נתחי הבשר ישירות לשולחן הסועדים. הפסאדור מבטיח שכל נתח יוגש במיטבו, עם הקפדה על טכניקות חיתוך שמבליטות את הטעמים והמרקם של כל סוג בשר.
תפקיד הפסאדור דורש הבנה עמוקה של סוגי הבשר ויכולת להגיש כל נתח בצורה מושלמת – דבר שהופך את החוויה למסע קולינרי ייחודי, המשלב בין טכניקות בישול לבין איכות קולינרית גבוהה.
נתחי הבשר בהם משתמשים במסעדה, נבחרים בהתאם לטכניקת הבישול הנכונה עבורם, כאשר שלוש טכניקות בישול עיקריות מגדירות את התפריט המיוחד:
גריל ישיר אמריקאי – טכניקה שמביאה את הטעם האותנטי של הבשרים הצלויים על האש, תוך שמירה על עסיסיות וקריספיות. כל ביס הוא גן עדן של טעמים.
גריל ברזילאי מסתובב – בשרים המסתובבים לאיטם, סופגים את החום בצורה אחידה ומתגמלים אתכם בטעמים עמוקים ועשירים עם טעם של עוד.
מעשנה – אמנות הבישול באש ועשן, המעניקה לבשרים ארומות מעושנות שחודרות לעומק ויוצרות חווית טעם שאין כדוגמתה.
במסעדה תמצאו מבחר עשיר ומפנק של בשרים מובחרים בשלל צורות הכנה ובליווי תוספות נהדרות (כן, גם בזה השקענו), וקונספט הגשה שיגרום לכם להרגיש את החוויה במלוא עוצמתה. 10 מנות בשריות סה"כ.

מנות נדירות (אסף קרלה)
מה בתפריט?
פיקנייה ברזילאית (שפיץ צ'אך) נתח עגל רך עם שכבת שומן מחורצת, הנצלה באיטיות בשיטה הברזילאית המסורתית על ספינר מעל גריל פחמים, מה שמעניק לו טעם עמוק ומדויק.
פילה מרלן נתח רזה ומיוחד מהכתף המרכזית, בעל טעם בשרי מודגש, נצלה בשלמותו למידה מדויקת על אש גלויה ופחמים.
אסאדו מעושן נתח עסיסי עטוף בתערובת תבלינים ארומטיים, המעושן בתחילה ולאחר מכן נצרב על אש גלויה ליצירת טעם ייחודי.
אונטריב מפורק נתח בקר איכותי ועסיסי מאזור הצוואר, מעושן ומבושל במיציו במשך 6 שעות עד לפירוק מלא. מוגש על קרעי תפוחי אדמה ובצל מקורמל לתוספת עומק טעמים.
בריסקט נתח חזה בקר עסיסי מפרה שמנה, עטוף בתערובת תבלינים ביתית ומעושן בשבבי היקורי במעשנה בשיטה מסורתית.
סטייק אנטרקוט / פריים ריב נתח עסיסי הנצלה בחום ישיר על גריל פחמים, המעניק לו מרקם פריך מבחוץ ועסיסי מבפנים.
צוואר טלה נתח עדין ומיוחד הנצלה במעשנה ומבושל בשלמותו על העצם לקבלת טעמים עשירים ומודגשים. מוגש מפורק על תבשיל פריקה (חיטה מעושנת) עם פיסטוק לקישוט.
קבב בטעמי שום ועשבי תיבול נצלה על שיפוד ארוך מעל גריל פחמים, ומוגש על עלי חסה עם איולי.
נקניקיית ספירלה בעבודת יד נקניקייה ייחודית המיוצרת משלושה סוגי נתחים שונים של בקר ברמת שומן גבוהה, מעושנת במעשנה לקבלת טעם עמוק.
נתחי פרגית צלויים באיטיות על גריל פחמים, המבטיחים טעם רך ומדויק.
המנות טעמיות במיוחד, הבשר עסיסי ומטופל בצורה הטובה ביותר.
לצד מנות הבשר המרשימות, מוגשות תוספות , שנועדו להעשיר את חוויית הטעמים ולהעניק ארוחה מלאה ושלמה לאורחים: פוקצ'ה טרייה מוגשת לצד צלחת חריפים ומטבלים ייחודיים ; צלחת שרקוטרי, מבחר נקניקים ביתיים באיכות גבוהה, המיוצרים במקום באהבה ובקפידה,
סלט עלים מיקס של חסות ופלחי תפוח גראנד סמיט בוינגרט הדרים מרענן, עם שבבי פקאן פריכים ; סלט כרוב כרוב בתחמיץ עדין עם תוספת גרעינים מקורמלים לקבלת טעם מתוק-חמצמץ ומאוזן ; מבחר ירקות מהטאבון ירקות צלויים הכוללים סלק וקולורבי עם ניחוח פחמים, גזרים צבעוניים.
במסעדת פסאדור מציעים גם אפשרויות לאירועים פרטיים ואינטימיים באווירה יוקרתית. במקום יש חדר פרטי המיועד לאירוח עד 27 איש, המושלם לאירועים מצומצמים כמו מפגשי עסקים, ימי הולדת וחגיגות פרטיות. בנוסף, ניתן לסגור את המסעדה לאירועים פרטיים ולארח עד 120 איש, עם שירות מוקפד ותפריט מותאם אישית. כל אירוע במסעדה מלווה בחוויית בשרים ייחודית ובשירות מקצועי המבטיחים חוויה בלתי נשכחת לכל אורח.

אירועים פרטיים (אסף קרלה)
החוויה בפסאדור היא של Fix Menu at Fix Price, ארוחה הכוללת עשר מנות בשר ותוספות במחיר קבוע וידוע מראש – 280 ₪ לאדם. בתוספת 40 ₪ ניתן לקבל יין, בירה ושתיה קלה ללא הגבלה.
אחד הדברים המיוחדים ביותר בפסאדור, זה הקינוחים הפרווה המעולים שלהם שמרגישים כמו חלביים. קסטה אמסטרדם עוגיות אמסטרדם רכות, גלידת שוקו, מוס שוקולד קראמבל קקאו וגנאש שוקולד, מחיר: 52 ₪. פחזנייה XL פחזנייה בימוי קרם שוקולד לבן מקורמל, טופי קרמל, פקאן ממולח וגלידת וניל. מחיר: 48 ₪ – לא לפספס!
פסאדור – בהשגחת רבנות תל אביב
שעות פתיחה: א-ה' 17:00-23:00. מוצ"ש 23:00 – 21:30
רחוב יגאל אלון 94, תל אביב
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו