אין איש שלא שמע על הטרנד הכי חם בתקופה האחרונה "שוקולד דובאי". השוקולד שיש בו כל מה שטעים, שיערות קדאיף, מחית פיסטוק, חמאה ושוקולד. אז הנה לכם מתכון קליל וטעיםם.

הרכיבים לשוקולד דובאי

200 גרם שוקולד חלב

2 כפות מחית פיסטוק

150 גרם שיערות קדאיף

50 גרם חמאה

תבנית סיליקון המתאימה לטבלת שוקולד

אופן ההכנה

במחבת ממיסים חמאה, קוצצים את שיערות הקדאיף ומתחילים לקרמל אותן. שימו לב לעבוד על אש נמוכה כי אחרת זה נשרף. כשהשיערות שחומות מוסיפים להן את ממרח הפיסטוק. מערבבים טוב טוב עד לקבלת מרקם חלק.

במקביל, שברו את השוקולד והמיסו אותו בתוך כלי עמיד שתכניסו לתוך סיר גדול עם מים חמים (שיטת בן מארי). ניתן גם להמיס במיקרוגל בתוך כלי מתאים בעזרת חימום על פולסים קצרים וערבוב השוקולד עד שהוא מומס לחלוטין.

שפכו מחצית מכמות השוקולד לתבנית סיליקון, והכניסו למקרר עד שהוא מתקשה. אחרי שהשוקולד התמצק, הוציאו את התבנית מהמקרר ומרחו בתוכה את תערובת הקדאיף. שפכו מעל את המחצית השניה של השוקולד והכניסו בחזרה למקרר.

לאחר התייצבות של כשעתיים, תוכלו להוציא אותו, לאכול ושיהיה בתאבון!