הטרנד הכי חם: מתכון ל"שוקולד דובאי" המקורי - סרוגים

הטרנד הכי חם: מתכון ל"שוקולד דובאי" המקורי

"שוקולד דובאי": המתכון הכי קליל וטעים לטרנד העולמי שכבש את הרשתות החברתיות. במינימום מצרכים ומעט עבודה, תקבלו קינוח טעים וממכר

חדשות סרוגים
הטרנד הכי חם: מתכון ל"שוקולד דובאי" המקורי
  (צילום:שטארסטוק)

אין איש שלא שמע על הטרנד הכי חם בתקופה האחרונה "שוקולד דובאי". השוקולד שיש בו כל מה שטעים, שיערות קדאיף, מחית פיסטוק, חמאה ושוקולד. אז הנה לכם מתכון קליל וטעיםם.

הרכיבים לשוקולד דובאי

200 גרם שוקולד חלב

2 כפות מחית פיסטוק

150 גרם שיערות קדאיף

50 גרם חמאה

תבנית סיליקון המתאימה לטבלת שוקולד

אופן ההכנה

במחבת ממיסים חמאה, קוצצים את שיערות הקדאיף ומתחילים לקרמל אותן. שימו לב לעבוד על אש נמוכה כי אחרת זה נשרף. כשהשיערות שחומות מוסיפים להן את ממרח הפיסטוק. מערבבים טוב טוב עד לקבלת מרקם חלק.

במקביל, שברו את השוקולד והמיסו אותו בתוך כלי עמיד שתכניסו לתוך סיר גדול עם מים חמים (שיטת בן מארי). ניתן גם להמיס במיקרוגל בתוך כלי מתאים בעזרת חימום על פולסים קצרים וערבוב השוקולד עד שהוא מומס לחלוטין.

עוד באותו נושא

מיוחד לשבת: עוגת שמרים פיסטוק-שוקולד ממכרת

שפכו מחצית מכמות השוקולד לתבנית סיליקון, והכניסו למקרר עד שהוא מתקשה. אחרי שהשוקולד התמצק, הוציאו את התבנית מהמקרר ומרחו בתוכה את תערובת הקדאיף. שפכו מעל את המחצית השניה של השוקולד והכניסו בחזרה למקרר.

לאחר התייצבות של כשעתיים, תוכלו להוציא אותו, לאכול ושיהיה בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
LIVE

עכשיו בשידור חי i24: נתניהו בוושינגטון; עסקת חטופים על הפרק

תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו