נתפס באום אל פאחם: 200,000 שקל לארגוני פשיעה - סרוגים

נתפס באום אל פאחם: 200,000 שקל לארגוני פשיעה

200,000 שקל נמצאו במזומן ובשיקים נמצאו בדירה באום אל פאחם, על פי החשד הם יועדו לארגוני פשיעה, שלושה תושבי העיר נעצרו

חדשות סרוגים
נתפס באום אל פאחם: 200,000 שקל לארגוני פשיעה
  מעצר אילוסטרציה (צילום: צילום חיים גולדברג/פלאש90)

שוטרי תחנת אום אל פחם במחוז חוף תפסו ביום שלישי האחרון כ-200,000 שקלים במזומן ובשיקים, שיועדו, על פי החשד, למימון פעילות פלילית של ארגוני פשיעה. הפשיטה, שנערכה על דירת מגורים בעיר, הובילה למעצרם של שלושה חשודים תושבי המקום. כך חשפה היום (חמישי) משטרת ישראל.

האירוע התרחש במסגרת מאבק המשטרה בהלבנת הון ופשיעה מאורגנת, במהלכו ערכו השוטרים פעילות מבצעית יזומה.  במהלך החיפוש בדירה, אותרו כ-150,000 שקלים במזומן ו-45,000 שקלים בשיקים, שהוסתרו במספר מקומות. שלושת החשודים – בני 27, 25 ו-57 – נעצרו והועברו לחקירה בתחנת המשטרה.

עוד באותו נושא

תושבי אום אל פאחם נעצרו בחשד לאחזקת נשק לא חוקית

הכסף נתפס לצורך חילוט והמשך החקירה.המשטרה הדגישה כי היא ממשיכה לפעול בנחישות נגד ארגוני פשיעה, תוך שימוש בכלים חוקיים, כולל תקיפה כלכלית של מקורות המימון שלהם. "נמשיך לסכל פעילות עבריינית בכל דרך אפשרית כדי להגן על הציבור", נמסר.

לפני כשבועיים שוטרים מתחנת אום אל פחם בשיתוף פעולה עם לוחמי מג"ב ביצעו פשיטה על מתחם מגורים ובו איתרו נשקים מסוג גלוק וקולט.

במשטרה אמרו כי הפעולה בוצעה במטרה שנשק בלתי חוקי לא יזלוג לידי גורמים עברייניים וארגוני הפשיעה. ממשטרת ישראל נמסר כי כלל הפריטים נתפסו והועברו להמשך חקירת ראיות במעבדות הזיהוי הפלילי של המשטרה.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו