מבזקים
סרוגים

בליכוד מתפוצצים: "רונן בר והיועמ"שית הפכו את השב"כ למיליציה"

בליכוד זעמו על פרטי הפרשה החדשה שנחשפו הבוקר, ומסרו: " עוד פרשה מזעזעת ומסוכנת בשב״כ תחת רונן בן, שהפך את השב"כ יחד עם היועמ"שית למליציה פרטית של הדיפ-סטייט"

י"ז ניסן התשפ"ה
בליכוד מתפוצצים: "רונן בר והיועמ"שית הפכו את השב"כ למיליציה"
בליכוד מתפוצצים: "רונן בר והיועמ"שית הפכו את השב"כ למיליציה" צילום: נתניהו | צילום: חיים גולדברג/ פלאש 90

במפלגת הליכוד התייחסו הבוקר (שלישי) לפרטי הפרשה בשב"כ שנחשפו, וכעסו על כך: "הבוקר נחשפה עוד פרשה מזעזעת ומסוכנת בשב״כ תחת רונן בר. איש שב״כ שחש שהארגון תחת רונן בר הפך לגוף פוליטי, נעצר ונחקר במרתפי השב״כ.

רונן בר, בשיתוף פעולה מלא עם היועצת המשפטית לממשלה, הפכו חלקים מהשב״כ למליציה פרטית של הדיפ-סטייט שחותרת תחת שלטון החוק ויסודות הדמוקרטיה".

עוד נמסר כי "במשמרת של רונן בר וגלי בהרב מיארה, שלהם יש קשר ארוך שנים, השב״כ עוצר ובודק עיתונאים, סוחט באיומים קצין משטרה, ופותח בחקירות סרק פוליטיות נגד שרים וחברי כנסת מהקואליציה – כל זאת במטרה למנוע את פיטורי בר.

השר שיקלי שמעורב בפרשה בתגובה ראשונה
השר שיקלי שמעורב בפרשה בתגובה ראשונהצילום: השר שיקלי שמעורב בפרשה בתגובה ראשונה

החקירות הפוליטיות חייבות להיפסק מיד. רונן בר, שכשל כישלון נורא בשבעה באוקטובר ואיבד מאז את אמונה של הממשלה כולה, חייב להפסיק להתבצר בתפקידו ולפנות את מקומו מיד. לנשות ולאנשי השב״כ שעושים עבודת קודש מגיע ראש שב״כ אחר".

היועמ"שית הליכוד רונן בר