מבזקים
סרוגים

בליכוד זועמים על דן חלוץ: פנסיונר, אנרכיסט שנכנע לאויב

דן חלוץ כינה את נתניהו: "איום", ובתגובה מפלגת הליכוד תקפה אותו ואמרה: "זה לא חופש ביטוי — זאת הסתה חמורה נגד הדמוקרטיה שמעודדת את הקריאות לרצח ראש הממשלה"

ט"ז ניסן התשפ"ה
בליכוד זועמים על דן חלוץ: פנסיונר, אנרכיסט שנכנע לאויב
בליכוד זועמים על דן חלוץ: פנסיונר, אנרכיסט שנכנע לאויב צילום: דן חלוץ (צילום: גילי יערי, פלאש 90)

מפלגת הליכוד התייחסה היום (שני) לדברי הרמטכ"ל לשעבר דן חלוץ שאמר על נתניהו כי הוא "אויב, מהווה איום מיידי על ביטחונה של מדינת ישראל".

מהליכוד נמסר: "חלוץ, הרמטכ״ל הכושל בתולדות צה״ל, שמכר את מניותיו ערב מלחמת לבנון השנייה, ודאג שמניותיו לא יפלו במקום שחיילינו לא יפלו — קורא לראש הממשלה אויב שיש לקחת אותו בשבי. זה לא חופש ביטוי — זאת הסתה חמורה נגד הדמוקרטיה שמעודדת את הקריאות לרצח ראש הממשלה שמגיעות מהשמאל הקיצוני.

נתניהו עונה ליורם כהן: "מנסה לחפות על השחיתות בתוך השב״כ"
נתניהו עונה ליורם כהן: צילום: נתניהו עונה ליורם כהן:

חלוץ לא מייצג את צה”ל, לא את הציבור, ולא את הערכים שעליהם מושתתת הדמוקרטיה, אלא רק קומץ פנסיונרים אנרכיסטים, מדושנים ולא רלוונטיים שנכנעים לתכתיבי האויב".

אנרכיסטים דן חלוץ הליכוד