לראשונה מזה שבועיים – הערב (שבת) נשמעו אזעקות במספר אזורים ברחבי הארץ, ובעיקר במרכז, בעקבות שיגור טיל בליסטי מתימן. בצה"ל עדכנו כי בוצעו ניסיונות יירוט, וככל הנראה הטיל יורט בהצלחה.
מדובר צה"ל נמסר כי לאחר בדיקה, התברר שמדובר בטיל בודד ששוגר מכיוון תימן. ההתרעות הופעלו בהתאם למדיניות, ולא דווח על נפילות או נפגעים.
מדוברות המשטרה נמסר: "משטרת ישראל מבצעת סריקות על מנת לאתר זירות נפילה של פריטי אמל"ח בתחום המחוז. המשטרה מבצעת כעת סריקות מבצעיות בגזרה בהתאם לדיווחים למוקד 100, על מנת לאתר ולבודד זירות נפילה ככל שישנן – על מנת לסייע לציבור".
על פי פרסומים ברשתות החברתיות, חלקי יירוט נפלו באזור חברון. לפי דיווחים פלסטיניים, שרידי הטיל נחתו בדורא, הסמוכה לעיר חברון.
שלשום, ובפעם השלישית בתוך שבוע, יירט צה"ל כלי טיס בלתי מאויש ששוגר על ידי המורדים החות'ים בתימן – עוד לפני שחצה לשטח ישראל. צבא ירדן דיווח כי הכטב"ם התרסק בשטחו וגרם לפריצת שריפות.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
1 דיונים
ככה נראה הנצחון המוחלט של ביבי
עולב מוחלט
21:25 13.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ד"ר זיגמונד פרוייד
בתגובה ל: ככה נראה הנצחון המוחלט של ביבי
זה שאתה מפגר, זה ברור איך חכם כמוך, היה מכניע את החמאס? משחרר את החטופים??
00:04 14.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר