לוחם מגדוד 12 של חטיבת גולני, הפועלים בדרום רצועת עזה באינטנסיביות מאז חידוש הלחימה נפצע באופן קשה. על פי דובר צה"ל הלוחם נפצע בקרב שהתרחש בדרום עזה. הוא פונה להמשך טיפול רפואי.
דובר צה"ל התיר לפרסום כי לוחם צה"ל, שלקח חלק בקרבות ובפעילות המבצעית שמנהל צה"ל לחיסול שאריות חמאס במרחב הדרום, נפצע בקרב באופן קשה.
הפצוע, לוחם בגדוד 12 של חטיבת גולני, נפצע באורח קשה במהלך פעילות מבצעית. מגורמים בצה"ל נמסר כי הלוחם פונה אל בית החולים בשטח הארץ, ומשפחתו עודכנה על פתיעתו ומצבו הרפואי.
בג"ץ דחה עתירה שדרשה לחדש את אספקת החשמל לרצועת עזה
על פי דיווחים צה"ל, זה ככל הנראה הלוחם הראשון שנפצע באופן קשה בפעילות ברצועה, מאז החזרה ללחימה לאחר הפסקת האש ועסקת שחרור החטופים.




תגובות
לוחם צהל לא נפגע בקרב,אלא מפליטת כדור כבר חודש שאין שום קרבות בדרום עזה, אין התקלויות ואין חילופי אש. יש תקיפות מהאוויר שהורגות בכל פעם כמה מאות עזתים בלתי מעורבים. כל האגדות על לחימה עצימה מאז שהרמטכ"ל הוחלף, הם סיפורי אגדה שמספרים לציונות הדתית, שקונה כל סיפור אגדה טוב, כדי לאפשר לנתניהו לשרוד עוד קצת זמן.
החמאס במנהרות ומצב החטופים מורע
איזה כיף, תסבול קוף כלומניק למען המלך ביבי שלך. שתמעד יהיה לך רע, בהמה סרוחה. עבד קטן וטיפש, משרת של הרשעים.
חתיכת בבמה מי שהביא אותך לפה צריך לשפריץ אותך על הקיר
עוד קורבן תמים של החונטה הביביסטית השטנית העיקר שהצליחו להעביר את תקציב המדינה
רק זבל מקריב את חייו למען הקריירה של הביבי (איזו אנגלית!!!).
בוט איראני / ביביסטי