רגע לפני תחילת פגישתם של נשיא ארה"ב דונלד טראמפ וראש הממשלה בנימין נתניהו, הבית הלבן הודיע הערב (שני) כי בוטלה מסיבת העיתונאים שתוכננה להתקיים אחרי הפגישה. במקביל דווח כי לשכת נתניהו עודכנה על הביטול אחרי ההודעה הרשמית של האמריקנים.
ההודעה על ביטול מסיבת העיתונאים מגיעה אחרי דחיית תחילת הפגישה בבית הלבן. על פי התכנון המקורי, פגישתם של טראמפ ונתניהו הייתה אמורה להתחיל בשעה 13:00 שעון וושינגטון (20:00 שעון ישראל), אך כחצי שעה לפני כן הוחלט על דחיית הפגישה בחצי שעה.
כזכור, נתניהו הגיע אמש לוושינגטון כהמשך לביקורו המדינה בהונגריה, שם נפגש עם ראש הממשלה ויקטור אורבן. הביקור המדיני הבהול בוצע על פי דיווחים לבקשת הנשיא האמריקני, שהזמין את ראש הממשלה אליו לפגישה נוספת – חודשיים בלבד אחרי שנתניהו היה המנהיג הבינלאומי הראשון שהוזמן לבית הלבן בכהונתו השנייה של טראמפ.

לפני הפגישה עם טראמפ, נתניהו נפגש בבלייר האוס בוושינגטון עם השליח המיוחד של טראמפ למזרח התיכון, סטיב ויטקוף. בהמשך היום נתניהו צפוי להיפגש לראשונה גם עם סגן הנשיא ג'יי די ואנס.
מה דעתך בנושא?
6 תגובות
1 דיונים
מתנאל
נתניהו חוזר מהבית הלבן בידיים ריקות ועם מומ בין ארהב לאיראן. בסיטואציה מביכה מצא רה"מ את עצמו כתפאורה עבור טראמפ ובלי יכולת להשפיע עליו. בדיעבד לא ברור מדוע הוא היה...
נתניהו חוזר מהבית הלבן בידיים ריקות ועם מומ בין ארהב לאיראן. בסיטואציה מביכה מצא רה"מ את עצמו כתפאורה עבור טראמפ ובלי יכולת להשפיע עליו. בדיעבד לא ברור מדוע הוא היה צריך את הפגישה
המשך 08:07 08.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
גדליה
בתגובה ל: מתנאל
טראמפ היה צריך במה כדי לשווק את משנתו והיה צריך את המנהיג הכי טיפש בעולם לצידו, מישהו ברמת כלבלב אומלל שלא פוצה את פיו ...בקיצור אדיוט לא שימושי
08:21 08.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורחת .
חיבוק חם ??????? לא ממש ......יותר מזכיר .... ב י ז י ו ן.... ה ש פ ל ה ..... ה...
חיבוק חם ??????? לא ממש ......יותר מזכיר .... ב י ז י ו ן.... ה ש פ ל ה ..... ה ת ע ל מ ו ת - מ ו פ ג נ ת .....
המשך 06:44 08.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פינטו הסייד
תגידו זה רק אני ראיתי שביביטלר יצא טפט?
06:07 08.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מהפח אל הפחת
ביבי זאת לא מנהיגות
04:56 08.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיים
תבדקו את הכותרות יש מסיבת עיתונאים
22:34 07.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר