מאמן כושר מצפון תל אביב, החשוד באונס של צעירה שהתאמנה תחת הדרכתו, שוחרר היום (שני) למעצר בית. זאת לאחר החלטה של בית משפט השלום בתל אביב. ההחלטה התקבלה בהסכמת המשטרה, לאחר שלא נרשמה התקדמות משמעותית בחקירה בשלב זה.
השחרור למעצר בית מגיע לאחר שבוע וחצי של מעצר, שבמהלכם הוארך מעצרו של החשוד פעמיים, ואף התקבל ערר של המשטרה להשאירו במעצר עד היום.
הפרשה החלה כאשר הצעירה, תושבת תל אביב בשנות ה-20 לחייה, הגישה תלונה נגד המאמן. לטענתה הוא סימם אותה במהלך מפגש בדירתו ולאחר מכן תקף אותה מינית. לפי החשד, האירוע התרחש לאחר שהמאמן הכניס חומר ממכר לכוס המשקה שלה, מה שהוביל למצב שבו היא חשה "מטושטשת" ולא זכרה את השתלשלות העניינים.
בעימות: "יש ממצאים"
בעימות שנערך בין השניים במסגרת החקירה, טענה המתלוננת: "יש ממצאים מהחדר האקוטי בבית החולים שאכן התרחש משהו באותו הערב", והוסיפה: "הייתי מטושטשת שלושה ימים בגללך, אל תגיד לי שלא עשית כלום". היא סיפרה כי חבר מצא אותה במצב קשה לאחר האירוע, וכי ניגשה לבית חולים שם נמצאו סימנים לקיום יחסי מין שלא זכרה.
המאמן, לעומת זאת, מכחיש את ההאשמות בתוקף. במהלך העימות הוא השיב: "אני אבא, אני איש משפחה. למה את הורסת לי את החיים?", והוסיף: "באתי לסייע לך מניסיון שלי בפגישה עם היזם מחו"ל". הוא הדגיש כי לא היה כל מגע מיני ביניהם, ואף פרץ בבכי כשאמר: "אני נשבע בחיים שלי. יש לי משפחה, אישה וילדה שחשובים לי, רק רוצה שהסיוט הזה ייגמר".
עם זאת, בדיקת פוליגרף שעבר לפני כשבוע העלתה תוצאות לא חד-משמעיות, ולפי גורמים המעורים בחקירה, הוא נמצא דובר שקר בחלק מהתשובות.
התפתחויות בחקירה והחלטת בית המשפט
המשטרה פתחה בחקירה מיד עם קבלת התלונה, וערכה פעולות מקיפות, כולל גביית עדויות מחברים משותפים של השניים. אחד העדים, שהיה נוכח בדירה במהלך הערב שבו אירע לכאורה המקרה, עזב בשלב מסוים והשאיר את המתלוננת והמאמן לבדם. ממצאי בדיקות מעבדה ראשוניות העלו כי נתפסו חומרים אסורים בחזקתו של החשוד, אך בשלב זה לא נמצא קשר ישיר בינם לבין האירוע הנטען.
בדיון שהתקיים הבוקר בבית משפט השלום בתל אביב, התברר כי החקירה לא התקדמה משמעותית, והמשטרה הסכימה לשחרורו של המאמן למעצר בית עד יום חמישי.
עו"ד אפרת נחמני בר, המייצגת את המתלוננת, התייחסה להחלטה ואמרה: "העובדה שהחשוד נותר במעצר, משמעה שהחשד הסביר כלפיו נותר על כנו. שיש עילות מעצר שמצדיקות מעצר בית בפיקוח מלא כדי שלא יוכל לפגוע בנשים נוספות. החקירה נמשכת, למיטב הבנתנו התיק מתחזק – ואנו ממתינים לתוצאותיה ומצפים להגשת כתב אישום בסופה".
נקודות מחלוקת וטענות הצדדים
מחלוקת מרכזית עלתה במהלך העימות. המאמן שאל את המתלוננת מדוע חזרה להתאמן בסטודיו שלו כרגיל יומיים לאחר האירוע לכאורה. הוא טען אף שהיא נפרדה ממנו ב"נשיקות באוויר". בתגובה, עמדה המתלוננת על דבריה ואמרה: "זאת לא הייתה פנטזיה או חיזיון שלי", והדגישה כי חשה שנוצל מצבה ושהיא נפגעה "במקום האישי ביותר".
מקורביו של המאמן טוענים כי קיים סרטון המראה את המתלוננת מתאמנת כרגיל לאחר האירוע, דבר שעשוי לתמוך בגרסתו.
החקירה ממשיכה להתנהל, כאשר המשטרה ממתינה לתוצאות נוספות מבדיקות מעבדה. בינתיים, המקרה ממשיך לעורר הדים, והציבור עוקב מקרוב אחר ההתפתחויות.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
אחד שמבין מהר
ידעתי שהוא ישתחרר בסוף, היא סתם שקרנית, היא שתתה או לקחה איזה משהו ממסטל ובגלל שהיא לא זכרה כלום אז היא חשבה שהוא נגע בה והעלילה עליו סתם.
11:10 07.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר