למרות הערעור של בית"ר ירושלים על לוח המשחקים הצפוף. היום (ראשון) הודיעה ההתאחדות לכדורגל כי משחק חצי הגמר מול בני ריינה בני ריינה יתקיים ביום חמישי הקרוב באצטדיון בלומפילד.
כזכור ביום חמישי האחרון אחרי יותר מחודש מהמועד המקורי, ואחרי הפארסה בבית הדין, התקיים רבע גמר גביע המדינה בין בית"ר ירושלים לבני סכנין. הירושלמים עמדו במשימה עם 0:3 ועלו לחצי גמר גביע המדינה מול בני ריינה.
אחרי המשחק הירושלמים ביקשו לדחות את המשחק לאור לוח המשחקים הצפוף, אך כאמור סורבו בידי ההתאחדות והמשחק נשאר בתאריך המקורי ויתקיים באצטדיון בלומפילד ביום חמישי הקרוב בשעה 20:00.
ברבע הגמר בדקה ה-22 בני סכנין נותרה בעשרה שחקנים לאחר הרחקתו של עבדאללה חליחל שנתן אגרוף בעורף לזוהר זסנו. רגע שנוי במחלוקת התרחש בדקה ה-36 כשעבירה קשה של ירין לוי זיכתה אותו בצהוב בלבד.
במחצית עומר אצילי נכנס בבית"ר ירושלים במקומו של ירין לוי המוצהב. בדקה ה-54 עומר אצילי הצדיק את החילוף במהלך מדהים העלה את בית"ר ירושלים ליתרון. בדקה ה-80 ירדן שועה בעט בעיטה חזקה מרחוק והכפיל את התוצאה, 0:2 לבית"ר. מיירון גורג סגר את תוצאת המשחק מבישול מדהים של ירדן שועה.
מה דעתך בנושא?
3 תגובות
0 דיונים
צפוני
מה זה משנה מתי ואיפה . העיקר שריינה תניף את נגביע בע'"ה
17:17 09.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אוהד
חכמי חלם אפשר לומר שונאי יהדות, עשרות אלפי אם לא מאות אלפי אוהדי כדורגל לא מעניינים אותכם, הלא זה ספורט ותרבות וכו'. בדיקת חמץ ביום חמישי בערב שנעשת על ידי מיליוני...
חכמי חלם אפשר לומר שונאי יהדות, עשרות אלפי אם לא מאות אלפי אוהדי כדורגל לא מעניינים אותכם, הלא זה ספורט ותרבות וכו'. בדיקת חמץ ביום חמישי בערב שנעשת על ידי מיליוני יהודים לא מעניין, הכנות של עם עם מסורת 3500 לפסח לא מעניין, אנחנו מבינים היטב את הלך הרוח, זה לא באמת ספורט בעבורכם, זה שנאה וזלזול בכל דבר כשר של יהדות אותנטית, עברנו את פרעה נעבור גם אותכם
המשך 12:17 08.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
א מאן
המשחק נערך בפ"ת,ככה הידיעות שלכם אמינות?
17:17 06.04.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר