בארגון העיתונאים תקפו לפני זמן קצר את צביקה קליין לאחר שטען כי חשף את מקורותיו במהלך חקירתו במשטרה.
בהודעה מטעם הארגון נכתב: צביקה קליין, עורך הג'רוזלם פוסט, אמר הבוקר בראיון לרשת ב' כי חשף את מקורותיו במהלך חקירתו במשטרה: "בגלל שרציתי לשתף פעולה, אני שרפתי את המקורות העיתונאיים שלי… אני מקריב והקרבתי פה מקורות עיתונאיים".
עוד נאמר כי: ״עמדת ארגון העיתונאים והעיתונאיות היא שעיתונאי לא יכול – ואף אסור לו – לוותר על חיסיון מקורותיו. החיסיון לא שייך לעיתונאי אלא למקור ורק המקור יכול לוותר על החיסיון״.
בנוסף ציינו, ״כי עיתונאי לא אמור לעסוק בתיאום העברת כספים ותשלומים בין צדדים שלישיים. מרגע שעיתונאי נוטל על עצמו תפקיד כזה, הוא חושף את עצמו לחקירת משטרה באזהרה שעוסקת בהעברת הכסף, אם נפתחת כזו״.






תגובות
תגיד לי מי החברים שלך...
לא מבין מה הבעיה עם ההודעה של אירגון העיתונאים. זה המוטו שלהם. אם לא היה משתף פעולה וננזף על ידיהם הייתי תוהה.
זה פשוט.....תוריד את הכיפה הם יהיו איתך!!!
אז אתה מודה שאתם איתו רק בגלל שהוא לובש כיפה?
להיפך, שישאיר את הכיפה, ואז אתה וביביסטים כמוך יהיו איתו.