חדשות טלוויזיה

"החל מהערב": ערוץ 14 בפנייה חריגה לכל הערוצים

בערות 14 מוחים נגד מעצרו של העיתונאי צביקה קליין, וקוראים לכלל מערכות התקשורת להצטרף אליהם במאבק על חופש הביטוי: "סכנה אמיתית לדמוקרטיה"

אולפן ערוץ 14
אולפן ערוץ 14 | צילום: אולפן ערוץ 14 (צילום: ערוץ 14)

בעקבות מעצרו של העיתונאי צביקה קליין במסגרת פרשת קטארגייט, בערוץ 14 מוחים על מעצרו של עיתונאי וקוראים לכלל הערוצים הודעה הקוראת להם להצטרף למאבק על חופש הביטוי.

בהודעה מטעם הערוץ נכתב: "ההחלטה של השב"כ ומשטרת ישראל לעצור עיתונאי, ללא כל סיבה מוצדקת – היא סכנה אמיתית לדמוקרטיה ולחופש הביטוי בישראל".

עוד נמסר כי "החל מהערב וכל עוד צביקה קליין נמצא במעצר, ערוץ 14 יפתח כל שעת שידור במסר הזה שיופיע על המסך. אנו קוראים לכל מערכות התקשורת בישראל, להצטרף כל אחת בדרכה, למאבק על חופש הביטוי והעיתונות החופשית בישראל".

WhatsApp Video 2025-04-02 at 21.43.53
WhatsApp Video 2025-04-02 at 21.43.53

תגובות

93
63
מבין
03.04.25

לא פלא שהשמאל חברם הטוב של בני דודינו הערבים מתנהג בדומה למשטרים אפלים ברפובליקות אסלאמיות והכל כדי להשיב את המדינה לנורמליות כלשונו של הארכי דביל לפיד הדרך אל חופש הביטוי נחסמת. בדיקטטורים שמאלנים המשוחדים משלל ארגונים שונאי יהודים כמו הג'ינג'י שמקבל כספים זרים על מנת להשיב איכות לשילטון איכות בדמות שרלטנים שונאי דת אוהבי חמאס

1
שי ע
03.04.25

מי אמר הסתה 14 ולא קיבל?

2
Yb
03.04.25

אתה מדבר על אוכל השרצים נתניהו שמימן את החמאס הוא נכס? כמה טיפש אפשר להיות?

3
רונן
03.04.25

הימין המלא-מלא-מלא ממומן על ידי קטאר-נאצים-חמאס. חבורת בוגדים ארורה שסייעה לחמאס בטבח

62
ברקוביץ
03.04.25

אם דמוקרטיה בישראל...הדייפ סטייט שולט בכול זרועות השלטון, הוא ניזון מהגוף של המדינה, והוא יתקוף כול מי שמנסה למגר אותו, כולל תפירת תיקים והמצאות של הוכחות וחקירות מדומינות, הוא נלחם בכול הכוח, ישראל חייבת להפך לדמוקרטיה מתגוננת, שמוסדות המדינה נמצאים בידי האזרחים, ונציגיהם בכנסת, כול בחירות יוחלפו כול הפקידונים שמשרתים במוסדות המדינה, כמו בארה"ב, השופטים ימונו רק ע"י האזרחים והנציגים שלהם, בועדה לא ישבו שופטים ולא עורכי דין, אלה חצי אופוזיציה וחצי קואליציה כדי שלא יהיה תיקו שר המשפטים יהיה המכריע, בזמן שהממשלה מכהנת יש לה רוב בועדות, והאופוזיציה שתבחר בעתיד תוכל לבחור לה את הפקידים שהיא רוצה .

1
לא
03.04.25

להקיא עליך בור ועם הארץ ביביסט נמוך מצח מצוי

2
כבר הודית שאתה עבד מרוקאי של הבוגד
03.04.25

למה קורא לעצמך ברקוביץ? יא גזען, חושב שככה יקשיבו לך?

3
קטארי
03.04.25

אנחנו הדיפ סטייט

61
א
03.04.25

המשטרה,הפרקליטות,השבכ,בגץ וכ"ו עוצרים כל מי שלא שמאלני וקפלניסט!