אלמוג כהן: זה מה שישאיר את נתניהו בשלטון
ח"כ אלמוג כהן הגיב לזימון רה"מ לעדות פתוחה בפרשת קטארגייט, ואמר כי השמאל ממשיך ברדיפה שמעניקה לנתניהו ניצחונות בבחירות: "מזל טוב לנתניהו על המנדטים הנוספים"

חבר הכנסת אלמוג כהן מעוצמה יהודית, מתייחס לפרשת קטארגייט ואומר כי הרדיפה של השמאל היא זו שמביאה את נתניהו לנצח פעם אחר פעם בבחירות.
בראיון לרדיו 103FM אמר כהן: "מזל טוב לנתניהו על קדנציה נוספת ועל המנדטים הנוספים שנוספו לו בזכות אותה רדיפה שנמשכת שנים רבות. תמיד אמרתי שמי שמשאיר את נתניהו בשלטון זה לא באמת הימין, אלא אחינו מהשמאל. כאשר אדם מגיע לעדות פתוחה הוא לא חשוד בשום דבר, ולכן אני בירכתי אותו בקדנציה נוספת, אתם מביאים לו עוד קדנציה".
כהן התייחס למאבקו להקמת שדה התעופה בנבטים: "צה"ל הפקיר אותנו ב-7 באוקטובר וחיל האוויר מפקיר אותנו עכשיו ואני אסביר – שדה התעופה בנבטים זה לא אירוע תעופתי זה אירוע חברתי, הוא משנה את פני הנגב. אבל גם עכשיו הצבא וצה"ל מפקירים את תושבי הנגב ומחליטים שלא להחליט".
בסיום השיחה אמר: "אני קורא לרה"מ לקבל החלטה מנהיגותית. יש לנו חוות דעת של האלוף שקדי והאלוף איילנד ורן כוכב, ואנשים שהם טייסים מטובי בנינו והם תומכים בהקמת שדה תעופה בנבטים. זה אירוע שאנחנו עליו כבר שנים".
"אני קורא לרה"מ, אני לא הולך להצבעות. תקפצו, תרדו – לא יקרה, היום תביאו לקריאה שנייה ושלישית את נבטים, הצבא גם התנגד לזיקית, למעבר צה"ל דרומה, ולכיפת ברזל. הצבא יכול להתנגד, הכול בסדר. גם אם האופוזיציה תעלה את זה, אני אתמוך", הצהיר ח"כ אלמוג כהן.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו