הכתבת לענייני משפט של כאן חדשות, שלי טפיירו, טוענת כי היא נמצאת תחת מתקפה מצד קולגות וזאת בעקבות עמדותיה שאינן תואמות למחנה "הליברלי".

בראיון לרדיו 'גלי ישראל' אמרה טפיירו: "התחושה היא שאם אתה לא מיישר קו עם ה"דמוקרטים" בשל הליברליות – אתה הופך למטרה וחוטף אש אישית. הכל הופך לאישי מכוער ובזוי".

המגיש יותם זמרי הקריא לה חלק מהמתקפות נגדה: "דוד ורטהיים (כתב ברנז'ה בוואלה) כתב: 'טפיירו היא טינופת ביביבטית' מה זה הדבר הזה?" טפיירו השיבה: "אפשר שיהיו דעות שונות, אבל הכל הופך לאישי מתוך רצון לבזות. אני לא מבינה איך הצד הנאור, הליברלי והדיקטטורי הזה מקבל את זה, אתה רואה מיד את מקהלת המהדהדים, אלה שבשמם מרימים את דגל הגזענות והשובניזם".

היא הוסיפה: "אין לי עור של פיל, זה או שאתה מיישר קו או ששערי הגיהנום ייפתחו עליך. כבר ראיתי בסוף השבוע איומים 'נפרסם את השמות של הילדים שלך'".

טפיירו הסבירה מדוע היא עומדת במרכזה של מתקפה מהשמאל: "צייצתי ביום שישי שהעובדה שחלק גדול מאותו מחנה נאור לא מתנער במילים פשוטות מהתמונות המבזות כלפי שוטרת מג"ב צעירה שעושה את העבודה שלה. העובדה שהעזתי לתת מראה ולומר שהשתיקה שלהם מבזה ומעידה על המוסר הכפול שלהם".