חדשות בעולם

המגמה נמשכת: 100 עזתים היגרו מרצועת עזה

הטרנספר נמשך: 100 עזתים פלסטינים יצאו מהרצועה לעבוד באינדונזיה, ככל הנראה בענף הבניין - הפרויקט נועד כדי לעודד אלפי עזתים להגר מרצון לאינדונזיה

המגמה נמשכת: 100 עזתים היגרו מרצועת עזה
צילום: (צילום: דוצ)

בדרך לטרנספר מלא? לאחר שנשיא ארה"ב דונלד טראמפ אמר כי יש לעודד הגירה של תושבי עזה מחוץ לרצועה, אמש (שלישי) 100 עזתים פלסטינים יצאו מהרצועה לעבוד באינדונזיה, ככל הנראה בענף הבניין, כך דווח בערוץ 12.

על פי הדיווח, מי שאחראי לפרויקט הוא מתאם פעולות הממשלה בשטחים, אלוף רסאן עליאן, ומערך תיאום הפעולות בשטחים. הפרויקט נועד כדי לעודד אלפי עזתים להגר מרצון לאינדונזיה על מנת לעבוד בענף הבנייה, אם יראו שהפיילוט עובד כמו שצריך.

נזכיר כי על פי הדין הבין-לאומי, כל מי שייצא מרצועת עזה על מנת לעבוד יהיה רשאי לחזור. אך המטרה היא לעודד אותם להגר, שהם יכירו שם חיים טובים יותר וירצו להישאר שם.

תגובות

19
16
שיין
26.03.25

איך 100 עזתים מתוך 2 מיליון זו "מגמה". חלומות באספמיה של סרוגים.. ..

1
עמיקו
26.03.25

צוק וטרנספר זה נשפחות לא עובדים

15
עינת
26.03.25

אף מנוול לא רשאי לחזור

14
ואוו 100?
26.03.25

מטורף ! איזה אחוזי הענות מרשימים