מבזקים
סרוגים

השר אליהו על המפגינים מחוץ לכנסת: "פרו טרוריסטים"

שר המורשת עמיחי אליהו תקף את המפגינים שחסמו את הכניסה למשכן הכנסת וטען כי "מעט פרו-טרוריסטים לא מאפשרים לנו להגיע למליאה. למרבה הבושה מאבטחים אותי, במקום לטפל בבריונות שלהם. זה ישתנה בקרוב"

השר אליהו על המפגינים מחוץ לכנסת: "פרו טרוריסטים"
השר אליהו על המפגינים מחוץ לכנסת: "פרו טרוריסטים" צילום: (צילום: חיים גולדברג\פלאש 90)

שר המורשת עמיחי אליהו התייחס היום (שלישי) למחאות מחוץ למשכן הכנסת, כשבדבריו תקף את המפגינים שחסמו את הכניסה וכינה אותם "פרו טרוריסטים".

"עכשיו בכניסה לכנסת ישראל, מעט פרו-טרוריסטים לא מאפשרים לנו להגיע למליאה" כתב אליהו. "השוטרים מבולבלים, על פי הוראת היועמ"שית אסור לשר לבטחון לאומי לתת להם הוראות ולכן הם מתייחסים בסלחנות יתר לאנרכיסטים גם כשהם תוקפים את הרכב בו נסעתי".

תיעוד: ח"כ אלמוג כהן נאלץ להיכנס לכנסת בליווי משטרתי
תיעוד: חצילום: תיעוד: ח

עוד סיפר כי "אני פותח את החלון מסתכל למפגינים בעינים – 'אותם שאמש עמדו עם שלטים שצה"ל עושה רצח בעזה'. יש שם יאוש – זה מעודד".

"בשלב כל שהוא, במקום שיפנו אותם, אני יורד מהרכב וצועד רגלית לכנסת" סיכם. "למרבה הבושה מאבטחים אותי, במקום לטפל בבריונות שלהם. זה ישתנה בקרוב. רוח הנצח שלנו, הרוח של עם הזה, תנצח את היאוש שבהם".

מפגינים עמיחי אליהו פרו טרוריסטים