להקיא: שר השיכון רקד לצלילי השיר המעודד סרבנות
סערה נרשמה במערכת הפוליטית בעקבות הסרטון בו נצפה שר השיכון כשהוא רוקד לצלילי השיר המעודד סרבנות. גולדקנופף: ״המוזיקה התחלפה לשיר שאין דעתי נוחה איתו״

כשתותחי המלחמה שבו לרעום, השר גולדקנופף נצפה הערב במהלך חתונה כשהוא רוקד לצלילי השיר המעודד סרבנות: ״בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים ובלשכותיהם אין אנו מתייצבים״.
כאמור, הסרטון עורר סערה רבה במערכת הפוליטית, בקואליציה ובאופוזיציה תקפו את שר השיכון. יו״ר הציונות הדתית שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳: בושה וחרפה!לא ניתן לשתוק יותר מול אטימות, הזלזול וכפיות הטובה של השר גולדקנופף כלפי מדינת ישראל ולוחמי צה"ל הגיבורים.אני דורש מראש הממשלה לזמן אותו לבירור עוד הערב, להציב לו קו אדום ולשים סוף להתנהלותו המבזה.
השר וחבר הקבינט אלי כהן: ״חיילינו הגיבורים מסכנים את חייהם בכל הגזרות, למען ביטחון כל אזרחי ישראל! על החברה החרדית להיכנס תחת האלונקה ולשאת יותר בנטל הביטחוני, על מנת לתת מענה לאתגרים העצומים שעומדים בפני מדינת ישראל. אמירות כמו ששמענו היום באירוע בו השתתף השר גולדקנופף הן מגונות ואין להן מקום בשיח!״.
אביגדור ליברמן: ״בעוד לוחמינו מחרפים את נפשם בהגנה על המולדת, וצה״ל מודיע שאוגדה נוספת נערכת לכניסה לעזה, שר בממשלת ישראל חוגג יחד עם חבורת משתמטים לקולות השיר הידוע: ״בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים ובלשכותיהם אין אנו מתייצבים. לא משרתים – לא מצביעים.״
יו״ר המחנה הממלכתי בני גנץ: ״זה לא הדיפ סטייט – זו החתרנות מתוך הממשלה שפוגעת במדינת ישראל.התשובה היחידה למעשיו של גולדקנוף – מכתב פיטורין וצווי גיוס. כל מסר אחר הוא יריקה בפניהם של חיילי צה"ל.רק ממשלת הסכמות ציונית תציל את ביטחון ישראל".
ראש האופוזיציה יאיר לפיד: ״במדינה שבה נהרגו ונרצחו 1,850 בני אדם ו-14 אלף לוחמים נפצעו, שר שקופץ ושר נגד מדינת ישראל היה צריך להיות מפוטר עוד הערב. אבל נתניהו הוא שפוט של המפלגות החרדיות. הוא ראש ממשלת ההשתמטות והסרבנות על מלא״.
גולדקנופף: ״המוזיקה התחלפה לשיר שאין דעתי נוחה איתו״
מאוחר יותר שר השיכון שלח הודעת הבהרה: ״הנסיונות לפלג ולסכסך לא פוסקים לרגע. השתתפתי הערב בחתונה של בן משפחה כשתוך כדי הריקוד התחלפה המוזיקה לשיר שאין דעתי נוחה איתו בלשון המעטה. על מנת שלא לפגוע בחתן ובני משפחתו נותרתי במקום, ולצערי יש מי שניצלו זאת להסתה כאילו אני מסכים לתוכן השיר. אז הנה: אני מתנער ומגנה״.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו