רשת התקשורת הפלסטינית "קודס", המזוהה עם חמאס, דיווחה היום (ראשון) כי מוחמד חסן אל-עמור, עוזרו של יחיא סינוואר, נהרג הלילה בתקיפות ברצועת עזה.
בנוסף, ארגון הטרור חמאס הודיע היום כי חבר הלשכה המדינית, סלאח אברדוויל, נהרג בתקיפה של צה״ל באזור המוואסי בחאן יונס.
שר הביטחון הודיע ביום שישי האחרון כי הנחה את צה״ל לכבוש שטחים נוספים ברצועה וזאת בשל סרבנותו של חמאס לשחרר את החטופים. בהודעה שהוציא כ״ץ נכתב: "הנחיתי את צה"ל לתפוס שטחים נוספים בעזה, תוך פינוי האוכלוסייה, ולהרחיב את אזורי הביטחון מסביב לעזה לטובת ההגנה על היישובים הישראלים ועל חיילי צה"ל.
"ככל שהחמאס ימשיך בסרבנותו לשחרור החטופים הוא יאבד יותר ויותר שטח שיצורף לישראל. ישראל תמשיך במבצע "עוז וחרב" בעוצמה הולכת וגוברת עד לשחרור החטופים על ידי החמאס״. עוד הוסיף כי: "אנו דבקים בהצעת השליח המיוחד של נשיא ארה"ב למזה"ת וויטקוף לשיחרור כל החטופים, החיים ושאינם בחיים, מראש ובשתי פעימות עם הפסקת אש בתווך – בלי לסכן אינטרסים ביטחוניים ישראלים.
במידה וארגון הטרור חמאס ימשיך לסרב לשחרר את החטופים – הנחיתי את צה"ל לתפוס שטחים נוספים, תוך פינוי האוכלוסייה, ולהרחיב את אזורי הביטחון מסביב לעזה לטובת ההגנה על היישובים הישראלים ועל חיילי צה"ל, באמצעות אחזקה קבועה של השטח על ידי ישראל״.
מה דעתך בנושא?
10 תגובות
1 דיונים
יוני
עכשיו בוגי שימלה חלוצי יושבים שבעה על החזיר שחוסל תנוחמיי תהא נשמתו ונשמתכם צרורה בדיר חזירים בספארי
11:29 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סתם אחד מיואש
מתי תבינו שביבי זה ממש ממש ממש לא ימין?
11:01 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ז' בע'
גנץ? לפיד? גולן?
10:57 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
מודיעין מדויק בזמן אמת! מדהים!!! מצדיעה לראש השב"כ!!!!!!
09:55 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שיעוף כבר
בתגובה ל: שירי מנתניה
האחראי העיקרי הזה על הטבח בעוטף ב-7/10/23???????????????? וכן יירבו החיסולים של מפיצי אידאולוגיית השנאה נגדנו ????????????????????????????
10:28 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אתי לוי
ללמּה לא גם את סינוואר...
09:09 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
עוד אחד, שמשלמים לו כסף קטארי. חבורת בוגדים!!
17:05 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיקו
"ארדוף אויבי ואשיגם" - כל הכבוד לצה"ל, עד הניצחון המוחלט
14:36 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שיפי
כנסו קרקעית! רוצים פרזנטורים חדשים לקמפיין עד הניצחון!
12:17 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירי מנתניה
עוד אחד, שמשלמים לו כסף קטארי. חבורת בוגדים!!
17:05 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיקו
"ארדוף אויבי ואשיגם" - כל הכבוד לצה"ל, עד הניצחון המוחלט
14:36 23.03.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר