אחרי החלטת הממשלה

האופוזיציה עתרה לבג"צ נגד פיטורי רונן בר

יש עתיד, המחנה הממלכתי, ישראל ביתנו והדמוקרטים הגישו לפני זמן קצר עתירה לבג״ץ בבקשה לצו נגד פיטורי ראש השב״כ רונן בר: "ניגוד עניינים חריף של ראש הממשלה"

רונן בר
רונן בר | צילום: (צילום: אוליביה פיטוסי / פלאש90)

יש עתיד, המחנה הממלכתי, ישראל ביתנו והדמוקרטים הגישו לפני זמן קצר עתירה לבג"ץ בבקשה לצו נגד פיטורי ראש השב"כ רונן בר.

בעתירה נכתב, בין היתר: "הייזום הבהול של פיטורי ראש השב"כ, בעת הזו, בימי לחימה, נעשה כאשר שירות הבטחון הכללי חוקר בימים אלה את אנשי אמונו של ראש הממשלה, המלווים אותו שנים, והבקיאים בכל תג ותו בחייו, בחשד שקיבלו כסף מגורמים הקשורים במישרין ופועלים עבור מדינת קטאר – אותה מדינה שמימנה את ארגון הטרור חמאס שהשית על מדינת ישראל והעם היהודי את האסון הגדול ביותר מאז השואה".

עוד נכתב כי "ייזום הפיטורים נעשה רק לאחר שתחקיר שב"כ על הרקע לאסון השבעה באוקטובר הצביע במובהק על אחריות הדרג המדיני לאסון. הדברים מקבלים משנה תוקף בזמן שראש הממשלה – מונע הקמת ועדת חקירה ממלכתית, וממשלת ישראל כולה מעכבת בגלוי וביודעין מהלך שיכול לבדוק את אחריותה לאסון".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

17
11
סליחה????????
21.03.25

חבורה של דגנרטים

1
הרבה סימנים, זה או ילד קטן
21.03.25

או ביביסט

10
א
21.03.25

ליברמן,גנץ,לפיד בעד ר השבכ שדם הנרצחים עלידיו ליברמן, גנץ,לפיד וגולן הרקובים פועלים להנצחת ראש השבכ בתפקידו - רונן בר שדם הנרצחים והחללים בטבח ובמלחמה הקיומית בשבע חזיתות שהביא על המדינה! א

1
הדם הזה הוא בעקר על ידיו של תאב הבצע והש
21.03.25

.

9
חן לוי תואר שני
21.03.25

לכו לישון על האף.אתם שונאים את בר.גלנט ארצי.כולכם דו פרצופים.בשביל זה יש יום פורים.2 מסכות.למדינת היהודים יש היום ממשלה חזקה ביותר שהעם בחר בה בקלפים.זו דמוקרטיה לשמה.ולא אתם אנטי יהודים וכמובן אנטי דמוקרטיה.העם לא טיפש.נגמררר דילטון 0000מאמל מערך.שחיינו

1
חן למתחנחן תואר שני בליקוק ישבנים של בוג
21.03.25

העם דורש בחירות העם דורש וועדת חקירה העם דורש חקירת הבגידה במשרד רוהמ העם דורש השבת החטופים ואח''כ מחיקת עזה