מי ינחה את טקס המשואות? כתבי ערוץ 14 ו-12 קיבלו הצעה רשמית - סרוגים

מי ינחה את טקס המשואות? כתבי ערוץ 14 ו-12 קיבלו הצעה רשמית

השרה רגב בחרה בליטל שמש וגלעד שלמור להנחות את טקס המשואות לאחר שפסלה את יהודה לוי ואגם רודברג. ההפקה מאמינה שיסכימו

ענבר מלכא, חדשות סרוגים
מי ינחה את טקס המשואות? כתבי ערוץ 14 ו-12 קיבלו הצעה
  (צילום: באדיבות מערך הטקסים והאירועים הממלכתיים)

לקראת חגיגות יום העצמאות ה-77 של מדינת ישראל, ההכנות לטקס הדלקת המשואות נמשכות במלוא הקצב. השרה מירי רגב, האחראית על אישור המנחים, החליטה להציע את התפקיד לליטל שמש, מגישה מוכרת בערוץ 14, ולגלעד שלמור, כתב חדשות 12. השניים קיבלו פנייה רשמית להנחות את הטקס, כך עולה מפרסומים שונים, אך טרם מסרו תשובה סופית.

מסתמן: השניים יקבלו את ההצעה

בהפקת הטקס מביעים אופטימיות לגבי הסכמתם של השניים ומציינים כי "מסתמן ששמש ושלמור ינחו את הטקס". בעוד שליטל שמש רמזה על נכונותה לקבל את ההצעה, שלמור עדיין שוקל את עמדתו בשיחות פנימיות ולא התחייב. אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון, צפויה להתפרסם היום (חמישי) הודעה רשמית שתאשר את השתתפותם.

עוד באותו נושא

נסרין, חנן בן ארי ועוד: אלו מי שיופיעו בטקס הדלקת המשואות

הבחירה בשמש ובשלמור מגיעה לאחר שהשרה רגב דחתה שמות של מועמדים אחרים שהועלו על ידי ההפקה. בין השמות שנפסלו ניתן למנות את יהודה לוי ואגם רודברג, שהשתתפו במחאות מאז תחילת המלחמה, וכן את אילנית לוי, שבעלה אלירז שדה הביע בעבר ביקורת על התנהלות ראש הממשלה בנימין נתניהו.

במקביל, ההכנות לטקס נמשכות, ובגזרת ההופעות האמנותיות עולה כי נסרין קדרי והראל סקעת עשויים להשתתף, אם כי הסכמים סופיים טרם נחתמו. השנה, על רקע המורכבות הלאומית, נראה כי כל החלטה הקשורה לטקס – החל מהמנחים ועד לעצם קיומו – מעוררת עניין ומחלוקת בקרב הציבור.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
3 תגובות - 3 דיונים מיין לפי
1
ממש 14 כאילו שאנחנו חילוניות!!
ליטאי | 20-03-2025 10:26
שטו.
2
...
הטקס הזה רלוונטי בערך כמו טקס האוסקר | 20-03-2025 11:49
3
למה לא פונים...
קר קרקר קרעי | 20-03-2025 16:23
למה לא פונים לרמי בן יהודה או לאיציק זרקא שמקובלים על העם. דבר תורה לסיום, רפי קדושים.