חדשות

שקמה ברסלר מגיבה לפיטוריו של ראש השב"כ

פרופסור שקמה ברסלר מצטרפת לאיומים של פעילי המחאה, ואומרת כי פיטוריו של ראש השב"כ רונן בר הוא אירוע דרמטי: "זה אירוע של להיות או לחדול"

שקמה ברסלר
שקמה ברסלר | צילום: (צילום: אבשלום ששוני / פלאש90)

מאז הודעתו אמש של ראש הממשלה בנימין נתניהו, כי החליט לפטר את ראש השב"כ רונן בר מתפקידו, פעילים בכירים במחאת קפלן ובארגון 'אחים לנשק' פרסמו איומים על חידוש ההפגנות שישתקו את מדינת ישראל. מי שעוד הגיבה היא אחת ממנהיגות המחאה, שקמה ברסלר, שהודיעה כי המצב בנוכחי לא יכול להימשך.

ברסלר הסתפקה בתגובה קצרה וכתבה: "נצח ישראל לא ישקר. זה אירוע של להיות או לחדול".

דבריה של ברסלר גררו תגובות רבות משני צידי המתרס, כשחלק מזכיר לה את האיום בעבר לפיה אם הרפורמה המשפטית תעבור "לא יהיה צבא", בעוד חלק תמך בה ותהה כיצד עד כה הרחובות לא מלאים באנשים.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

71
46
יעקב
17.03.25

אני לא קורא לשמאלנים לעזוב את הארץ, אבל אין לי שום פחד מכך. הם מאיימים שאם הם יעזבו לא יהיו מומחים וכו'. אני מעריך שמהר מאד אנשים מוכשרים שיש בשפע בחוגים אחרים יתפשו את מקומם. לא קל היום לקבל משרה טובה. אין תקנים וכו'. אם הם יצאו יתפנו תקנים והפקק ישתחרר. אבל שוב, אני קורא להם להשאר- לטובתם!