בלוקיישן המיתולוגי של מסעדת "טופולופומפו" לשעבר, תחת שרביטו של השף העולה דניאל מרציאנו, נפתחה המסעדה החדשה שמביאה בשורה קולינרית חדשה בעיר ומציבה רף חדש בסצנה, בשילוב של מטבח ים תיכוני מודרני עם השפעות ממטבחי העולם.

השף דניאל מרציאנו, בעל ניסיון עשיר במסעדות מובילות באירופה, יצר תפריט המשלב טכניקות קלאסיות עם טוויסטים מודרניים. לאחר שנים של עבודה במטבחים יוקרתיים, הוא מביא לשולחן חוויה קולינרית המשלבת את מיטב המסורות הקולינריות העולמיות עם חומרי גלם מקומיים משובחים.התפריט עשיר ומציע מבחר של מנות מעולות.

במנות הפתיחה תמצאו לחם בטאבון בהתפחה של 72 שעות עם סלסת עגבניות בלסמי ושום קונפי, מדליון חציל בסו וויד גלייז של מיסו דבש ותמר הינדי, סלט הדרים עם מיקס חסות ופילה הדרים, וטארטלט טונה אדומה עם איולי צ'ילי מותסס וטוביקו.

במנות העיקריות מככב מוסר ים על פחמים עם תבשיל תרד וציר בצל לבן, פילה בר ים עם קרם עגבניות שרופות וצ'ילי חריף, ופילה בקר על גראטן באטר בשומן אווז. התפריט כולל גם אנטריקוט מיושן 14 יום עם צ'יפס באטר ואיולי צ'ילי מותסס, וכן פריים ריב נברסקה.

תפריט הקינוחים מציע מוס שוקולד שמן זית עם קראמבל קקאו ומוס שוקולד ושמן זית, טארט ליצ'י ורדים עם בצק פריך צנובר וקולי פטל, קציפת נענע יוזו עם קראמבל שקדים, מלבי קדאיף, ובראוניז פאדג' קפה עם קרמל וגנאש שוקולד מריר.

מיד כשנכנסים למסעדה אי אפשר שלא להתפעל מהעיצוב המפואר והחדשני שעוצב בקפידה ע"י סטודיו באוהאוס, שילוב אלמנטים מודרניים עם נגיעות חמות של עץ טבעי ונחושת. החלל המרשים והאקסלוסיבי מכיל כ-170 מקומות ישיבה בלבד ומחולק לאזורים שונים, כל אחד בעל אופי ייחודי.

בר מרכזי מואר משיש בהיר חוצה את המסעדה לאורכה, יוצר אווירה אינטימית למרות גודלו של החלל. תאורה מתוכננת בקפידה יוצרת אווירה חמה ונעימה, המשתנה לאורך שעות הערב. המסעדה כוללת גם חדר VIP אינטימי המיועד לאירועים פרטיים של עד 20 סועדים, וטרסה חיצונית מקסימה המשקיפה על העיר.

מאחורי המיזם עומדים ארבעה שותפים צעירים ונמרצים, כולם חברי ילדות, המביאים עמם חזון משותף וניסיון עשיר בתחום המסעדנות והאירוח. השף דניאל מרציאנו, שהחל את דרכו הקולינרית בצבא והתמחה אצל השפים המובילים בארץ, מוביל את המטבח עם דגש על איכות חומרי הגלם ודיוק בביצוע.

צוות המלצרים המיומן עבר הכשרה מקיפה והם בקיאים בכל פרטי התפריט, כולל התאמות יין מדויקות לכל מנה. תפריט היינות העשיר כולל מבחר יינות ישראליים ובינלאומיים, וסומלייה מקצועי זמין לייעוץ והמלצות. הצוות מקפיד על יצירת חוויה שלמה, החל מקבלת הפנים החמה, דרך השירות המקצועי והאדיב, ועד לתשומת הלב לפרטים הקטנים ביותר.

שעות פתיחה: כתובת: רחוב וולטר מוזס 14, תל אביב | כשר. ימים א'-ג': 19:00-00:00, ימים ד'-ה': 19:30-00:30, ימי שבת: שעה לאחר צאת השבת – 00:30.