סקר מנדטים חדש של ערוץ 13, קובע היום (שלישי) כי אם הבחירות היו נערכות כיום, הליכוד בראשות בנימין נתניהו הייתה שומרת על מעמדה כמפלגה הגדולה ביותר בכנסת, עם 26 מנדטים.
המחנה הממלכתי בראשות בני גנץ הייתה ניצבת כמפלגה השנייה בגודלה עם 18 מנדטים, שאחריה ישראל ביתנו של אביגדור ליברמן עם 15 מנדטים. יש עתיד בראשות יאיר לפיד נחלשת וניצבת על 11 מנדטים, כמו מפלגת הדמוקרטים של יאיר גולן.
בנוסף, שם היתה משיגה 10 מנדטים, יהדות התורה בראשות יצחק גולדקנופף ועוצמה יהודית של איתמר בן גביר ב-7 מנדטים. חד"ש-תע"ל בראשות איימן עודה, רע"מ של מנסור עבאס והציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ' היו זוכות ב-5 מנדטים כל אחד.
בל"ד (2.3%) והימין הממלכתי של גדעון סער (0.7% בלבד) לא עוברות את אחוז החסימה.
באופן מפתיע: גנץ תומך בנתניהו "מהלך נכון"
כלומר, על פי הסקר, מפלגות האופוזיציה היו גורפות לפי הסקר 65 מנדטים, בעוד שמפלגות הקואליציה ועוצמה יהודית ניצבות על 55 מנדטים.
תגובות
קמלה האריס נשיאת ארה"ב אחרי סיבוב שני צמוד
סרוגים העיתון של בנט, לפיד, ליברמן, גנץ ומנסור חמס נגד המתנחלים הצדיקים והימין. סרוגים נגד ה'. נגד היהודים ובעד כסף מהשמאל כסף כסף כסף זה מה שמעניין את עיתון סרוגים. פעם זה היה עיתון של כיפות סרוגים היום זה עיתון של ארנקים סרוגים ארנקים סרוגים של כסף מהשמאל שהם עמלק.
כל סקר , בכל ערוץ מראה דבר אחר, אבל המשותף לכל הסקרים שסער גנב הקולות לא עובר את אחוז החסימה. לא נבחר ציבור, סתם אופורטוניסט.