״תוריד את הכיפה, זה מביך. ככה יהודים לא מתנהגים" – בני משפחות חטופים התעמתו היום (שני) עם יו"ר הוועדה רוטמן, לאחר הדרישה לתשובות בנוגע להשבת יקיריהם. "לא נראה לי שהתגובה שלי תמצא חן בעיניכם, אני לא רואה סיבה. כבר הייתה לנו את הסיטואציה הזאת", השיב.

עימות ועדת חוקה| צילום: (צילום: ערוץ הכנסת)





תגובות
צודקים. הפקרת חטופינו נוגדת את ערכי היהדות מי ששמע את עדות אלי שרעבי מבין. באם היתה לנו מדינה בתקופת הנאצים, האם היינו נלחמים אל מול הנאצים קודם, ומסכנים 6 מיליון למות למות בגזים, או שהיינו משחררים את היהודים מהגטאות? המציל נפש (יהודית) אחת כאילו הציל עולם ומלואו. המשך הלחימה הורג אותם. יש עובדות בשטח בלתי מעורערות. 20 שנה לא לחמנו בחמאס. לא באמת. גם אחרי חטיפת שליט, במקום להשמיד אותם, ביבי פמפם להם מזומנים במזוודות ללא מפרע. יהיה זמן להשמיד את חמאס. קודם שחררו את אנשינו.
ח"כ רוטמן צריך לתבוע אותם על העלבת עובד ציבור ח"כ רוטמן צריך לתבוע אותם על העלבת עובד ציבור
השמאל המניפולטיבי מנפנף במצוות ולועג להלכה השמאל המניפולטיבי שנלחם בדת ובדתיים מנפנף בכך שפדיון שבויים היא מצווה חשובה אבל שוכח שחשובה יותר ההלכה ולפי ההלכה העונש למחללי שבת ומשכב זכר הוא מוות בסקילה ????????
שכחת משום מה שבזמן חטיפת שליט אולמרט היה ראש ממשלה. גם הוא לא השמיד את החמאס, אפילו לא ניסה. גם הוא לא החזיר את החטוף