
גל גדות, הכוכבת הישראלית ההוליוודית, לא מסתפקת בגילום דמות המלכה הרעה בסרט הלייב אקשן "שלגייה" מבית דיסני, אלא גם תדבב את הדמות בגרסה העברית של הסרט.

בניגוד לעבר, כאשר את דמותה כוונדר וומן דיבבה בעברית השחקנית עדי ארד, הפעם תעניק גדות את קולה גם לקהל הישראלי. ההקלטות לדיבוב העברי יתקיימו באולפנים בלוס אנג'לס, בעוד ששאר צוות המדבבים יקליטו את תפקידיהם בישראל.
"שלגייה" יעלה לאקרנים בישראל החל מה-20 במרץ, כשהוא יוקרן הן בגרסה המקורית באנגלית והן בדיבוב לעברית.

עם 20K זהב ויהלומים ענק איכותיים בפטנט לחנויות כולל עם משלוחים בשתי פטנטים לא בשבת וחג עם מרלו"ג סודי למלך ביבי שהוא האביר היפה אהוב ליבה של גל גדות. וימכרו גם לביבי ושרה ונשותיו במאות מיליונים לענק או עגיל עם יהלומי ענק בפטנט בפטנט לחנות שמוכרת יהלומי ענק עם מרלו"ג בפטנט אמריקאי קלאסי למלך ביבי ונשותיו.