חדשות

אחרי שצפה בראיון: טראמפ הזמין את שורד השבי לבית הלבן

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ הזמין את שורד השבי אלי שרעבי לפגישה בבית הלבן, אחרי שצפה בקטעים מהראיון הדרמטי שלו ל"עובדה" בו סיפר על התנאים בהם הוחזק בשבי

אחרי שצפה בראיון: טראמפ הזמין את שורד השבי לבית הלבן
צילום: (צילום: עבד ראהים חטיב\פלאש 90)

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ הזמין את שורד השבי אלי שרעבי לבית הלבן, זאת לאחר שצפה בקטעים מהראיון הדרמטי שלו ששודר בשבוע שעבר בתוכנית "עובדה". כך חשף הבוקר (ראשון) שרון שרעבי, אחיו של אלי, בראיון לחדשות 12.

"שורדי שבי, ובהם אחי אלי, יפגשו את טראמפ בוושינגטון ויסבירו לו בצורה הכי קרובה שיש את הדחיפות להשיב את כל החטופים" אמר שרון. "הנשיא טראמפ ראה קטעים מהראיון של אלי בעובדה עם כתוביות באנגלית. מחר בבוקר אנחנו טסים לבית הלבן, והפגישה תהיה ביום שלישי".

כאמור, ביום חמישי האחרון אלי שרעבי התראיין לתוכנית "עובדה" בערוץ 12, שם סיפר על התנאים בהם הוא הוחזק בשבי בעזה במשך 491 יום. בין היתר שרעבי חשף כי הוא היה אזוק ברגליו, חווה אלימות פיזית, וסבל מרעב חמור אחרי שקיבל רק כ-250-300 קלוריות של אוכל ביום: "את יודעת מה זה לפתוח מקרר? לקחת משם פרי וירק או פרוסת לחם? זה עולם ומלואו. לא אכפת לך מהמכות שאתה חוטף, ואתה חוטף מכות ושוברים לי צלעות. לא אכפת לי, תן לי עוד חצי פיתה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

5
5
מתן
02.03.25

תראו כמה הממשלה שלנו חבורה של אפסים. להם אין זמן לחטופים ששבו שיספרו להם על מה שהם עוברים כשהם מפקירים אותם בשבי. אבל לטראמפ יש!!! הוא מזמין אותם לשמוע מה עובר עליהם ו"מנהיגים" שלהם אפילו לא מראים כלפיהם חמלה, יש להם דברים יותר חשובים