אסון בתאילנד: 18 בני אדם נהרגו בתאונת אוטובוס
לפחות 18 בני אדם נהרגו ו-23 נוספים נפצעו בתאונת אוטובוס במחוז פראצ'ינבורי שבמזרח תאילנד. מחקירת האירוע עולה כי הבלמים באוטובוס כשלו, וכתוצאה הנהג איבד שליטה והאוטובוס נפל לתהום והתהפך

אסון בכביש: לפחות 18 בני אדם נהרגו ו-23 נוספים נפצעו בתאונת אוטובוס קשה שהתרחשה היום (רביעי) במחוז פראצ'ינבורי שבמזרח תאילנד. כוחות הצלה הוזעקו למקום ופעלו לחילוץ הלכודים מהאוטובוס, והפצועים פונו לבית החולים.
מחקירה ראשונית של האירוע עולה כי ככל הנראה הבלמים באוטובוס כשלו, מה שהוביל לכך שהנהג לא יכל לעצור את האוטובוס. בשלב מסויים הנהג איבד שליטה, והאוטובוס סטה מהכביש, נפל לתהום והתהפך. על האוטובוס היו 49 בני אדם, כולל הנהג, אשר היו בסיור מטעם אוניברסיטה שבה למדו.
ראש ממשלת תאילנד פאטונגטארן שינוואטרה אמרה בעקבות התאונה כי היא שולחת תנחומים למשפחות ההרוגים, וציינה כי נפתחה חקירה לבירור נסיבות התאונה. "אם יתברר שהאוטובוס לא עמד בתקנים, ננקוט בצעדים משפטיים" הבהירה. "כל הרכבים צריכים לעמוד בתקני הבטיחות, כדי למנוע תאונות ולמנוע עוד קרבנות כמו אלו שנהרגו היום".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו