דני אלגרט אחיו של איציק אלגרט שמוחק ברצועת עזה ונכלל בשלב א', אמר היום (שני) כי "אחי היה צריך לחזור בנובמבר (2023) ויתרו על כל המבוגרים, מי יתן את הדין על ההחלטה הזו? אחי גווע ברעב בשבי ומת כתוצאה מכך".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

ערוץ הכנסת

לפני מספר שבועות הוא חשף כי אחיו כבר אינו בין החיים. "אח שלי ברשימה של ה-33 חטופים שאמורים לחזור. הוא כנראה לא בחיים. הוא כנראה נמנה בין ה-8 שאמורים לחזור חללים", אמר בכאב.

"אנחנו יודעים היום יותר על הרשימה שהעביר חמאס, אני לא אדבר בשם אחרים אבל אנחנו כנראה נקבל אותו חלל, אפשר היה להציל אותו אם היו מקבלים את העסקה הקודמת. מי יתן את הדין על ההחלטה הזו שהרגה 40 חטופים?", הוסיף.

דבריו של אלגרט מגיעים לאחר שחמאס פרסם בעבר סרטון בו טען כי אחיו נהרג, והמשפחה עודכנה על החשש הכבד לחייו המתבסס על תמונת המודיעין שבידי ישראל.