בית המשפט המחוזי בירושלים הודיע כי הדיון הקבוע במשפט נתניהו שתוכנן למחר (שלישי) מבוטל, "נוכח טעמים שנמסרו בדיון שהתקיים בדלתיים סגורות".

הבוקר התפתח עימות במהלך עדותו של ראש הממשלה בין ההגנה לשופטים לאחר בקשתו של נתניהו להביא את שר הביטחון שיציג את עמדתו הביטחונית על מנת לצמצום העדות ליומיים בשבוע.

משפט נתניהו: עימות סוער בין ההגנה לשופטים

בפתח הדיון חדד הציג את בקשת ראש הממשלה: "יש הרבה פריטים (ראיות) שלא הצגנו. יבוא שר הביטחון ויגיד שראש הממשלה צריך להיות במצב אחר, הוא יציג לשופטים את כל הדברים שרה"מ לא הציג. זה חוסר אחריות להתעלם מזה"

פרידמן פלדמן: "התביעה ביקשה גורם מקצועי. שר הבטחון הוא לא גורם מקצועי. שר הבטחון הוא גורם פוליטי. מה שר הבטחון יוכל להגיד לנו שראש הממשלה לא אמר לנו??

נתניהו: "כבודך, כבודך, אי אפשר". חדד: "העובדות משתנות, המציאות משתנה" השופט ברעם: "משהו השתנה?" בנקודה הזו ראש הממשלה התפרץ לעבר השפטים: "התשובה היא כן, כבודכם". בתגובה השופטת נזפה בראש הממשלה: "שמענו אותך. זו שאלה שעו"ד חדד צריך לענות עליה".