פורום תקווה של משפחות חטופים מברך על חזרתם של ששת החטופים, מזדעזע מהירצחם של משפחת ביבס ומבקש מרה"מ נתניהו אולטימטום ללא פעימות, כולם עכשיו או שערי גיהנום.

וכך מסרו: "שמחים ומאושרים עם חזרתם של ששת אחינו מהתופת של ארגון הטרור הנאצי חמאס. עמר ונקרט, עומר שם טוב, אלי-ה כהן, טל שוהם, הישאם א-סייד ואברה מנגיסטו, אנחנו מאושרים מחזרתכם ארצה ומאחלים לכם חיים בריאים וארוכים.

ליבנו עם משפחת ביבס היקרה. שירי כפיר ואריאל הטהורים שנשחטו על ידי מפלצות יהיו סמל לחרפה המוסרית של חיות האדם שבעזה.

לממשלת ישראל אנחנו אומרים היום יש רק מילה אחת שצריכה להיאמר. "אולטימטום", אין יותר פעימות, אין יותר מסחרה ואין יותר משא ומתן.

יש אולטימטום שלאחריו שערי הגיהנום בעזה ייפתחו, אין תירוצים שהיו בעבר כמו חוסר בטילים או בכלים כבדים. יש הכל, חסרה רק החלטה קלה. החטופים פה בטווח זמן מיידי כולם ביחד או גיהנום"