חדשות

נתניהו ביקש לדבר בדיון, השופטת סירבה: "הדיון לא מולך"

ראש הממשלה נתניהו ביקש לומר משהו בדיון המקדים על קיצור זמני העדות, הוא נעמד אך השופטת עצרה אותו: "הדיון לא מולך הדיון הוא מול עורכי הדין, מר נתניהו מתבקש לשבת", רה"מ ענה בתגובה: "אני נדהם"

נתניהו ביקש לדבר בדיון, השופטת סירבה: "הדיון לא מולך"
צילום: (צילום: גדעון מרקוביץ', פלאש 90)

בתחילת הדיון הבוקר (שני) במשפט נתניהו ביקש ראש הממשלה לומר משהו בתחילת הדיון המקדים על ייעול הדיון וקיצור זמני העדות ונעמד.

השופטת פרידמן פלדמן עצרה את נתניהו: ״לא. אנחנו בדיון מול עורכי הדין ולא מולך. אם יש לאדוני משהו לומר הוא יגיד לעורך הדין שלו, אדוני לא מהדיון, מר נתניהו מתבקש לשבת".

נתניהו השיב: ״אני נדהם״.

השופטת רבקה פלדמן: "אנחנו חוזרים לשאלת החקירה הראשית. עברו כבר תשעה דיונים, שמענו בסבלנות רבה, התחושה שלנו שצריך להיות איזשהו שינוי.

עו"ד חדד ענה במחאה: "אז אנחנו סיימנו".

השופטת: "היתה חלוקה של רשימת הפריטים שמדברת באופן ישיר או עקיף על נתניהו או בכלל לא קושרת אותו. אפשר לאחד פריטים אפשר גם לשאול על חלק מהם ביחד. אנחנו לא צריכים שתציגו את הכל על המסך. אנחנו מרגישים שצריך לעשות שינוי באופן שבו מתנהלת החקירה ולהתמקד בנושאים מסוימים.

עורכי הדין של נתניהו נותנים הערכה – עוד 24 ישיבות רק לחקירה הראשית. עוד 12-14 ישיבות בתיק 4,000 ועוד 10 על אלף ואלפיים, כך מדווח דפנה ליאל.

תגובות

29
17
בבי מלך הקנאה אוכלת אותכם
17.02.25

ביבי מלך הקנאה אוכלת אותכם

1
בטח, כולם רוצים להיות
17.02.25

אשמים מושחתים מפקירים חברים של האוייבים. שורפי המדינה, אחראים להרג פגיעות של אלפי צעירים, ריקון חבלי ארץ, משמידי מדינת היהודים.

16
יו
17.02.25

נדהם! אני נרון! מי אתם? נערוף את ראשכם!

1
ביבי נתניהו
17.02.25

אני נדהם.אצל הבבונים הביביסטים אני לא סותם. שכחתם שאני חשוב יותר מהקב"ה ?

2
חד וחלק
17.02.25

איזה תגובה של אדם רדוד , אם אין לך משהו חכם לומר עדיפה השתיקה ..

15
חיים
17.02.25

החציפות התחילה בזה שנתנו לו שלושה ימים זה הראה לי שהם באים מהפגרה אחרת למה ?לא יודע.