שבוע אחרי שחרור החטופים: בני המשפחות על הבמה עם קרן פלס. צפו - סרוגים

שבוע אחרי שחרור החטופים: בני המשפחות על הבמה עם קרן פלס. צפו

שבוע לאחר ששבו לבתיהם אלי שרעבי ואוהד בן עמי - עלו בסוף השבוע האחרון משפחותיהם לבמות. משפחת בן עמי עלתה לבמה עם קרן פלס, ואת משפחת שרעבי אירח הראל סקעת. צפו בתיעודים המרגשים

חדשות סרוגים
שבוע אחרי שחרור החטופים: בני המשפחות על הבמה עם קרן פלס. צפו
  (צילום: אלון לוין)

בסוף השבוע האחרון, ושבוע לאחר חזרתם מהשבי של אוהד בן עמי ואלי שרעבי – המשפחות של שניהם עלו לבמה בהופעה. משפחת בן עמי התארחה בהופעתה של קרן פלס, ומשפחתו של אלי שרעבי התארחה בהופעתו של הראל סקעת.

קרן פלס שיתפה בחשבון האינסטגרם שלה בסיפור המרגש שמאחורי הקלעים. היא כתבה: "לפני חודש יולי ביקשה כרטיסים להופעה של חג האהבה… 'בעצם תוסיפי עוד אחד כי עד אז אבא שלי כבר יחזור'". וכך היה. שבוע לפני ההופעה המדוברת – אוהד בן עמי חזר סוף סוף הביתה.

"יש להן אור מחודש בעיניים", מעידה קרן פלס על בנות משפחתו של אוהד. בנות המשפחה עלו לבמה ביחד עם קרן פלס את שירה "לחזור הביתה".

עוד באותו נושא

עדויות ראשונות של החטופים על הזוועות שעברו

ערב למחרת, עלתה משפחתו של אלי שרעבי לבמה ביחד עם הראל סקעת. הזמר קיים מופע חגיגי לרגל 20 שנות הקריירה שלו בהאנגר 11, וזכה לשיר עם משפחתו של החטוף ששב הביתה.

לפני שנה, רותם שרעבי שרה עם הראל סקעת את השיר "יבואו ימים אחרים" על במת כיכר החטופים. אתמול היא עלתה שוב לבמה יחד איתו והפעם הם שרו את השיר כשאלי שרעבי כבר בבית.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו