אחרי האמירה הקשה נגדו: סמוטריץ' עונה ללפיד
השר סמוטריץ' התייחס להאשמה הקשה של לפיד לפיו הוא רוצה להחזיר את ה-הותר לפרסום' ותקף בחזרה: : "הציבור שלי איבד לוחמים גיבורים, גם ממשפחתי. תתבייש לך!"

יו״ר הציונות הדתית שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ ענה לראש האופוזיציה יאיר לפיד, שטען כי הוא רוצה להחזיר את ה-הותר לפרסום' ולא את החטופים.
השר סמוטריץ' התייחס להאשמה הקשה וכתב: "לא יאיר, אני לא רוצה להחזיר את ה"הותר לפרסום", וכך גם כל מי שמתנגד לעסקה. למעשה אנחנו מאמינים שהעסקה הזו תוביל אותנו לעוד הרבה "הותר לפרסום" כולל מוות של חטופים".
שר האוצר הוסיף ותקף: "הציבור שלי איבד לוחמים גיבורים הרבה מעל החלק היחסי באוכלוסיה, גם ממשפחתי. תתבייש לך!".
כאמור ההתייחסות הזאת של סמוטריץ' מגיעה לאחר שמוקדם יותר היום במהלך ראיון בכאן רשת ב' אמר לפיד כי: "השר סמוטריץ לא באמת מסתיר שהוא לא רוצה להחזיר חטופים אלא את ההותר לפרסום, זה לא האינטרס של מדינת ישראל, זה לא מה שצריכים עכשיו, זה לא מה שהביטחון הישראלי צריך עכשיו ובוודאי זה לא מה שהחטופים ומשפחות החטופים צריכים עכשיו".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו