שרים מהליכוד נגד מגיש ערוץ 14: "מטנף כי אינטרסים שלו נפגעו"
שר התקשורת שלמה קרעי תוקף את עיתונאי חדשות 14 יעקב ברדוגו לאחר שטען ששלושה שרים בליכוד אחראים לכתובת שריססו נגדו ליד ביתו ,בהם נכתב

שר התקשורת שלמה קרעי תוקף את עיתונאי חדשות 14 וגלי ישראל יעקב ברדוגו לאחר שטען ששלושה שרים בליכוד אחראים לכתובת שריססו נגדו ליד ביתו, "ברדוגו לא ימין ולא אמין! הוא ומלחכי פנכתו, יחד עם שופרות התעמולה פלג ודרוקר ימשיכו לקשקש ולטנף. אבל גם הם יודעים שאף אחד כבר לא מאמין להם. אנחנו נמשיך לעבוד למענכם".
דבריו של קרעי: ""קשה להגיב שוב ושוב לזוהמה, לעיוותים ולשקרים של ברדוגו, במיוחד בימים מאתגרים כאלה לעם ישראל. לצערי, האיש כנראה ימשיך לטנף ולשקר ולקבל במה, אבל סופו שייעלם מהמרחב הציבורי והיה כלא היה".
"על קצה המזלג, דבר אחד שחייבים לזכור:בכל פעם שברדוגו תוקף שר בליכוד, זה כנראה רק בגלל שלא קיבל משהו אישי אינטרסנטי שביקש, או שאינטרסים כלכליים שלו נפגעו, גם כאשר מי שנהנה מכך הוא ציבור הימין".
"קחו לדוגמה את עניין הרדיו: אני דוחף לפתיחת השוק ולהנגשת שידורי גלי ישראל, קול ברמה, קול חי, רדיו תל אביב ועוד – לכל רחבי הארץ. מי תקע את זה? ברדוגו והבוס שלו. בגלל אינטרסים פרטיים שלהם הם דאגו להוריד את זה מסדר היום של הכנסת! ומאז הוא משקר ומעוות כאילו אני זה שמונע את שידורי גלי ישראל בכל הארץ, כשבפועל הוא האשם הישיר בכך, במזיד ובניגוד לאינטרס הימין".

השר קרעי | צילום: יונתן זינדל/ פלאש 90
"אני כאן כדי לשרת את עם ישראל. לקדם מגוון דעות, תחרות בשוק התקשורת ורפורמות היסטוריות, ואנחנו – בעזרת ה’ – נצליח בקרוב!בתאגיד, בטלוויזיה, ברדיו, ברייטינג, בתשתיות – אנחנו פורצים דרך! לא יעזור לאף אחד – לא ימין, לא מתחזים לימין ולא שמאל. לא ברדוגו ולא דרוקר.הם ימשיכו לשקר, לסלף, ולדאוג רק לעצמם ואנחנו נמשיך לשרת את עם ישראל!".
השק מהליכוד:"ברדוגו לא ימין ולא אמין!"
הדרך זרועת מכשולים, אבל אנחנו כבר רואים הישגים ראשונים: סגרנו את אלג’זירה ואלמיאדין בישראל. הפסקנו את מימון הממשלה לעיתון הארץ. שדרגנו את עידן+ עם ערוץ 14, ערוץ 9 ועוד – ובקרוב גם יישומון עשיר וחינמי!. ערוצים חדשים קמו, ובקרוב, כשחוק השידורים יעבור, ישודרו גם בכבלים, בלוויין ובעידן פלוס. ובקרוב בעז״ה, כשנקים את ועדת התקשורת בכנסת, רפורמת השידורים כולה תצא מן הכח אל הפועל.
השר שלמה קרעי צודק.
כל שר בליכוד מכיר את התופעה הבזויה הזו והגיע הזמן לעשות סוף לשרלטנות.
אנחנו הליכודניקים לא נשתוק לזה יותר. https://t.co/H1HbtR3PhP— Miki Zohar מיקי זוהר (@zoharm7) February 12, 2025
השר מהליכוד המשיך, "וברוח התקופה, מי שבסביבת ראש הממשלה חושב שאפשר לסמוך על ברדוגו, כדאי שישים לב למדרש הבא:“וַיָּקׇם מֶלֶךְ חָדָשׁ עַל מִצְרָיִם אֲשֶׁר לֹא יָדַע אֶת יוֹסֵף”. משל לאחד שרגם את אוהבו של המלך. אמר המלך: התיזו את ראשו, כי למחר יעשה גם בי כך! (מדרש רבה)ככה ברדוגו – היום הוא משמיץ ומטנף את אוהבי ראש הממשלה, ומחר הוא יעשה זאת גם לראש הממשלה עצמו. בלי למצמץ. אותו דפוס, אותו רעל, אותם אינטרסים".
"ברדוגו לא ימין ולא אמין! הוא ומלחכי פנכתו, יחד עם שופרות התעמולה פלג ודרוקר ימשיכו לקשקש ולטנף. אבל גם הם יודעים שאף אחד כבר לא מאמין להם. אנחנו נמשיך לעבוד למענכם. רק למענכם!", סיים השר.
השר שלמה קרעי צודק.
כל שר בליכוד מכיר את התופעה הבזויה הזו והגיע הזמן לעשות סוף לשרלטנות.
אנחנו הליכודניקים לא נשתוק לזה יותר. https://t.co/H1HbtR3PhP— Miki Zohar מיקי זוהר (@zoharm7) February 12, 2025
שר התרבות והספורט מיקי זוהר תמך בחברו לליכוד כשכתב: " אנחנו הליכודניקים לא נשתוק לזה יותר" אמש התרחש עימות סוער אירע בשידור בין המגיש יעקב ברדוגו לבין השר זוהר, במהלך תכניתו של ברדוגו ברדיו 'גלי ישראל'. הכל החל כשהשניים שוחחו על היועצת המשפטית לממשלה ועל מה שמונע מהממשלה לפטר אותה.
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו