לאחר שחרורם של החטופות והחטופים עם כניסת הפסקת האש לתוקף, ניתן לפרסם כי לפי המידע שהתקבל מהשבים התקבלו אותות חיים ברורים משבעה חטופים במהלך התקופה האחרונה:
גלי ברמן, זיו ברמן, אלקנה בוחבוט, נמרוד כהן, אלון אהל, עמרי מירן ואליה כהן שהוא היחיד שכלול בשחרור בשלב הראשון של העסקה, כך מפרסמים הערב בערוץ 12.
הבוקר (שלישי) הודיעה משפחתם של האחים החטופים, גלי וזיו ברמן, שנחטפו מכפר עזה, הודיעה כי הם קיבלו מהם אות חיים.
בהודעה ששלחו לחברי הקיבוץ, הם כתבו: "יש אות חיים מהתאומים. מסדירים נשימה מצד אחד, אבל יודעים בידיים של מי הם וכמה סכנה נשקפת לחייהם".
העדויות ואות החיים שהגיעו למשפחה הגיעו דרך שבויים ששוחררו בפעימות האחרונות. על פי העדויות, השניים בחיים והוחזקו ככל הנראה בנפרד.
גלי וזיו ברמן, בני 27 מכפר עזה, נחטפו משכונת "הדור הצעיר" בקיבוץ.





תגובות
חייבים להחזירם ומהר!! אי אפשר לתת להם להמשיך להינמק במנהרות. שנתניהו יפסיק לפמפם לנו על "הניצחון המוחלט" ושיחזיר קודם את החטופים. שנה וחצי אחרי ולא השגנו אף אחת ממטרות המלחמה. ואם הוא לא מצליח שיפנה את כיסאו.
אבל בשביל ביבי הם לא הומניטריים. לא דחוף. עדיף למשוך זמן
חייבים חייבים להחזיר ומהר ככול שאפשר. הסבל שלהם קשה משפיל וכואב. מחכים לכם בכליון עניים