אלמוג בוקר על ביטול הנטיעות בעוטף: "לא למדנו כלום?" - סרוגים
newsletter preview

תהיו הראשונים להתעדכן!

נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.

אלמוג בוקר על ביטול הנטיעות בעוטף: "לא למדנו כלום?"

לאחר שאירוע נטיעות בעוטף עזה בוטל "לאור שינוי במצב הביטחוני", עיתונאי חדשות 12 אלמוג בוקר תקף את ההחלטה: "האמירה חייבת להיות ברורה - אנחנו לא עוצרים את החיים שלנו כדי לחיות בביטחון, אם צריך עוצרים את החיים שלהם"

חדשות סרוגים
אלמוג בוקר על ביטול הנטיעות בעוטף: "לא למדנו כלום?"
  (צילום: חיים גולדברג\פלאש 90)

עיתונאי חדשות 12 אלמוג בוקר התייחס היום (שלישי) לביטול נטיעות העצים בעוטף עזה, כשבדבריו תקף את ההחלטה וקרא לאפשר לתושבי הדרום להמשיך בשגרה.

האירוע החל כאשר שחר יפה, אחיו של סגן יובל יפה שנפל בקרב בעזה, סיפר על ביטול אירוע הנטיעות. "היום, שנה וארבעה חודשים בדיוק מנפילת יובל ז״ל מחוץ לכיסופים, היינו אמורים להגיע לעוטף ולנטוע עץ" כתב ברשתות החברתיות. "בלילה ביטלו אותנו 'לאור שינוי במצב הביטחוני והערכת מצב'. אתם מבינים את זה? שנה וארבע עברו ואני לא יכול להגיע פחות מ-2 ק״מ מאיפה שיובל נהרג, בתוך שטח הארץ. מה עשינו פה?! זה ניצחון?!".

עוד באותו נושא

לאחר הזרמת הכוחות לעוטף – צה"ל שלל חשד לאירוע חדירה

בתגובה, בוקר שיתף את הפוסט של האח השכול וחיזק אותו. "אם תושבי העוטף יכולים להמשיך לנסוע על כביש 232 וללכת לבתי הספר בעוטף ולגור בעלומים – אין שום סיבה לבטל אירוע נטיעות ביער חרבות ברזל. להפך" הבהיר. "האמירה חייבת להיות ברורה – אנחנו לא עוצרים את החיים שלנו כדי לחיות בביטחון, אם צריך עוצרים את החיים שלהם. לא למדנו כלום? אל תחזירו אותנו אחורה".

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
5 תגובות - 5 דיונים מיין לפי
1
Sakarya Escort Kızlarla...
| 11-02-2025 13:00
Sakarya Escort Kızlarla Güzel Vakit Geçirin
2
צודק,אא''כ מתקפתנו הטוטאלית בפתח.
מד | 11-02-2025 14:22
.
3
טראמפ כול הכבוד...
האחד | 11-02-2025 15:47
טראמפ כול הכבוד לשחרר את כולם מהידיים של המחבלים של החמאס יתמח שמם נכנסו עלנו כמו מערב הפרוע כמו בטקסס למחוק את עזה אחד לתמיד ללא שום עיסקה שחרור מחבלים עם דם בידיים יתמח שמם איך חזרו החטופים מסכנים יתמח שמם החמאס יכלו לביל ושלמאן אמן
4
צודקים! חייבים לקיים את האירוע ולטעת
יהודה שפירא | 11-02-2025 15:55
עצים בדיוק שם. ילכו העזתים לעזאזל וגם לים!
5
ניצחון מוחלט לא?...
דניאל | 11-02-2025 20:43
ניצחון מוחלט לא?