שבוע גביע המדינה התחיל היום (ראשון) עם משחק ראשון של חצי הגמר. מחזיקת הגביע הפועל ירושלים ובני הרצליה נפגשו בפיס ארנה שבבירה. אחרי דרמה מטורפת, ידם של הפועל ירושלים הייתה על העליונה, עם ניצחון 86:89.
הרבע הראשון התחיל בריצה ירושלמית קלה, אך הרצליה השתלטו על המשחק, ואף עלו ליתרון שבע לקראת סוף הרבע שנגמר 20:25 להרצליה.
מחזיקת הגביע עלתה יותר חדה לרבע השני ואחרי 2:42 שניות התוצאה עמדה על 27:27. האדומים עלו ליתרון חמש דקות לסיום, שחזר מיד להרצליה שרצה לחמש הפרש. 36 שניות לסיום המחצית היתרון חזר לירושלמים עם 40:39 שהצליחו לסיים אותה עם 43:39.
ברבע השלישי היתרון חזר להרצליה שהוביל 2:11 לסיום הרבע, 57:59. בסיום הרבע הירושלמים חזרו להוביל וסיימו אותו ביתרון 64:65. הפועל ירושלים פתחו את הרבע האחרון בסערה ואחרי פחות משתי דקות, הובילו בשמונה הפרש, 64:72.

הרצליה הזעיקה פסק זמן שלא עזר, וירושלים הגדילו לדו ספרתי. הרצליה לא וויתרו, וחמש דקות לסיום הורידו את ההפרש לסל אחד, 78:76. שלוש וחצי דקות לסיום זה כבר היה שוויון 79.
הרצליה עוד חזרו ליתרון אך חניכיו של יונתן אלון החזירו את היתרון. המשחק נשאר צמוד עד הסיום. 17 שניות לסיום עוד היה שוויון. שבע שניות לסיום, הרצליה איבדו כדור בפיגור נקודה והפועל ירושלים ניצחה בסוף 89:86.
הפועל ירושלים העפילה לרבע גמר היורוקאפ
הפועל ירושלים הגיעו אחרי הניצחון במחזור האחרון של 66:76 על טורק טולקום הטורקית. האדומים התייצבו במקום השני עוד בסיבוב הראשון של השלב, אך מספר הפסדים מפתיעים סיכנו את מעמדה. הירושלמים הגיעו למחזור האחרון לקרב ישיר מול טורק טולקם הטורקית שיכלה לעקוף אותה.

במחזור הקודם האדומים הביסו את בורק הצרפתית 67:94, והבטיחה את המקום בשלב הבא. אמש היא רצתה לנצח כדי להפעיל ישירות לרבע הגמר מהמקום השני. הירושלמים פגשו את האקס ספידי סמית', שאולי הצטער על עזיבת בירת ישראל.
היתרון האדום עמד בשיא על מעל 20 נקודות אמנם ירד לקראת הסיום, אך נעצר בדו ספרתי. הירושלמים ניצחו 66:76 והעפילו ישירות לרבע הגמר כמו האחות מתל אביב.
קלעו להפועל ירושלים: ג’ארד הארפר 21 נקודות, 5 ריבאונדים ו-5 אסיסטים, קאדין קרינגטון 17 נקודות, כריס ג’ונסון 13 נקודות ו-5 ריבאונדים, יובל זוסמן 12 נקודות, ג’סטין סמית’ 6 נקודות, ג’רמי מורגן 3 נקודות, אוסטין ווילי וטאריק פיליפ 2 נקודות כל אחד.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
ליטאי
כמו מכבי צומת תפוח ומכבי מעלה אדומים. עם שחקנים בשכר גבוה שיתמכו בדתיים ויו"ש ולא ישחקו בשבת.
00:10 10.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ליטאי
אבל השחקנים יהיו חייבים להביע עמדות פרו יו"ש ונגד הומואים ולעשות טוב לדתיים וחרדים בערוצי הספורט ורשתות חברתיות לעשות הפרדה בין גברים , לא לשחק בשבת וחג וצומות ועד ל"ג...
אבל השחקנים יהיו חייבים להביע עמדות פרו יו"ש ונגד הומואים ולעשות טוב לדתיים וחרדים בערוצי הספורט ורשתות חברתיות לעשות הפרדה בין גברים , לא לשחק בשבת וחג וצומות ועד ל"ג בעומר ונשים ולא למכור שניצלים ונקניקיות וסנדוויצ'ים אפילו אם יהיה הכשר זה לא יהודי וסמוריץ' ומלפגתו ישתלט על הקבוצה.
המשך 00:08 10.02.2025שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר