מבזקים
סרוגים

האקרים איראנים טוענים: פרצנו למערכת של משטרת ישראל

קבוצת האקרים איראנית טענה כי פרצה למערכות המידע של משטרת ישראל, וגנבו מסמכים, סרטונים ותמונות בגודל של 2.1 טרה בייט: "חשפנו כל מה שניסיתם להסתיר". במשטרה אמרו כי הטענות נבדקות

י"א שבט התשפ"ה
האקרים איראנים טוענים: פרצנו למערכת של משטרת ישראל
האקרים איראנים טוענים: פרצנו למערכת של משטרת ישראל צילום: אילוסטרציה (צילום: שאטרסטוק)

קבוצת האקרים איראנית בשם "Handala Hack" טענה היום (ראשון) כי פרצה לאתר האינטרנט ולמערכות המידע של משטרת ישראל, כשגנבו קבצים עם חומרים רגישים. במשטרה אמרו כי הטענות נבדקות, אך עד כה לא נמצאה פריצה למערכות המשטרתיות.

לטענת ההאקרים, הם גנבו מסמכים, סרטונים ותמונות בגודל של 2.1 טרה בייט. "לשומרי הסדר המוכרזים בישראל: היהירות שלכם היא המפלה שלכם" כתבו בטלגרם. "באמת חשבתם שהמבצרים הדיגיטליים שלכם אינם ניתנים לערעור? שחומות האש שלכם, הפרוטוקולים ואשליות האבטחה שלכם יכולים להרחיק אותנו? כמה נאיבי מצידכם".

"היום אנחנו עומדים מולכם לא כאיום, אלא כמראה – כהשתקפות של הפגיעות שלכם" הוסיפו וטענו. "2.1 טרה-בייט מהסודות השמורים ביותר שלכם נמצאים כעת בידינו. כל תיעודי כוח האדם, מלאי הנשק, הפרופילים הרפואיים ופסיכולוגיים, כל התיקים, כל אישורי הנשק, כל מסמכי הזהות – חשופים לעיני העולם. עברנו במסדרונות הדיגיטליים שלכם, בלתי נראים, וחשפנו כל מה שניסיתם להסתיר".

איראן האקרים משטרת ישראל מתקפת סייבר