ברנז'ה

כוכב 'חברים' דיוויד שווימר, דורש מאילון מאסק: תחסום את קניה ווסט

לאחר ההתפרצות האנטישמית של קניה ווסט, כוכב 'חברים' דיוויד שווימר, דורש ממאסק לחסום אותו ברשת: "אנחנו לא יכולים לעצור קנאי מופרע מלהקיא שנאה מלאת בורות. אבל אנחנו בהחלט יכולים להפסיק לתת לו מגפון"

((צילום: Fred Duval, Shutterstock.com))

השחקן היהודי-אמריקאי דיוויד שווימר, כוכב הסדרה "חברים" פרסם בחשבון האינסטגרם שלו פוסט הקורא לחסום את קניה ווסט. השחקן העלה תמונה של ווסט ואחריה כמה מהציוצים הנבחרים שהעלה הראפר לרשת X בשישי האחרון. בין הציוצים שהעלה ווסט: "אני נאצי", "אני לא אוהב ולא סומך על אף יהודי", "לעולם לא אתנצל על התגובות שלי על יהודים" ועוד.

שווימר קרא בפוסט שלו לאילון מאסק, הבעלים של רשת X, לחסום את קניה ווסט מהרשת שלו. הוא כתב: "אנחנו לא יכולים לעצור קנאי מופרע מלהקיא שנאה מלאת בורות. אבל אנחנו בהחלט יכולים להפסיק לתת לו מגפון, מר מאסק".

הפוסט של דיוויד שווימר (צילום מסך, אינסטגרם)

השחקן ממשיך ומדגיש את חומרת המצב: "לקניה ווסט יש 32.7 מיליון עוקבים בפלטפורמה שלך, X. זה פי שניים יותר אנשים ממספר היהודים בעולם. נאום השנאה החולני שלו גורם לאלימות אמיתית נגד יהודים."

שווימר מתייחס לציוציו של ווסט שאמר על עצמו שהוא נאצי, ומדגיש: "אני לא יודע מה יותר גרוע, העובדה שהוא מזדהה כנאצי (מה שמרמז שהוא רוצה להשמיד את כל הקהילות המוחלשות כולל את שלו) או העובדה שאין מספיק זעם ציבורי כדי להוציא ולחסום אותו מכל הרשתות החברתיות."

דיוויד שווימר ממשיך ומדגיש נקודה חשובה מאוד בימים אלו של אנטישמיות גואה מסביב לעולם, וכותב: "שתיקה היא שותפות לפשע".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3
טל
09.02.25

לא מתפלא על ווסט , השמאל היהודי לא רק באמריקה בלתי נסבל ..

הצטרפו אלינו